Anne Mattila - Riisutut laulut

  • Ti 18.4.2017 klo 19.30 Pieni sali
Anne Mattila 20-vuotisjuhlakiertueelle keväällä
 
Suomalaisen iskelmätaivaan suursuosikki Anne Mattila viettää 20-vuotista taiteilijajuhlaansa vuonna 2017 ja lähtee sen kunniaksi juhlakiertueelle.
– Kiertueella on luvassa suosituimpia laulujani 20-vuotisen levytysurani ajalta, mutta on luvassa muutama yllätyskin hieman tuntemattomampien laulujen joukosta, Mattila paljastaa. – Ennen kaikkia luvassa on viihdyttävä mutta samalla tunnelmallinen hetki musiikkini parissa intiimisti unplugged, eli ”riisuttuina” versiona.

Anne Mattilan ensimmäinen julkinen esiintyminen oli jo 9-vuotiaana Kauhajoella. Laulu-uran alkuaikoina hän osallistui useisiin laulukilpailuihin ja sai niissä myös menestystä, kuten hänen 13 -vuotiaana voittamansa jenkanlaulun Suomen mestaruus osoittaa. Mattilan ensimmäinen TV-esiintyminen oli vuonna 2000 TV2:n Huvin vuoksi -ohjelman Tähtiputkessa.
Suuren yleisön tietoisuuteen Mattila ponnahti kesällä 2001 julkaistuilla lauluillaan Asfalttiviidakko ja Pienen hetken. Hänen debyyttialbuminsa myi platinaa. Sittemmin hän on julkaissut kaikkiaan 15 albumia, jotka ovat saavuttaneet useita platina- ja kultalevyä. Enkeleitä onko heitä, Unihiekkaa, Perutaan häät, Katsees kuin tulta, Kuivaa koivua ja Anna vielä yksi elämä ovat esimerkkejä Mattilan lukuisista hiteistä.

Anne Mattila on paitsi menestynyt laulaja myös tunnustettu taidemaalari. Hän on pitänyt useita näyttelyitä vuodesta jo yli viidentoista vuoden ajan ympäri Suomen. – Maalaan mielikuvia, realistisia luontokuvia, ihmishahmoja, jokainen työni on aina oma lapseni, joten niistä on hyvin hankala usein luopua, Mattila kertoo.

Tuotanto Tampere-talo

 

Lipunmyynti

Osta lippu Tampere-talon lipunmyynti
puh. 0600 94500 (1,98 €/min+pvm)

Tilaa tarjoilu

Tilaa tarjoilu Vältä jonottaminen tilaamalla
väliaikatarjoilut etukäteen.

Liput

29 €, eläkel. ja opisk. 24 €

Linkit

Anne Mattilan kotisivut

Anne Mattila Facebookissa

 

 


Tulevia tapahtumia
Sivua viimeksi muokattu 02.12.2016