Anssi Kela

  • Lauantai 16.4.2016 klo 19 Iso sali

Anssi Kela on uuden sukupolven lauluntekijä. Hänen ilmaisunsa ytimessä on se sama klassinen "mies ja kitara" - asenne kuin Neil Youngilla, Bruce Springsteenillä tai J. Karjalaisella. Laulut on rakennettu siten, että ne voidaan koska tahansa esittää akustisesti vaikka leirinuotiolla ja silti kaikki olennainen välittyy.
Anssi Kela edustaa uutta 2000-luvun lauluntekijäsoundia, jossa hip-hop, electro ja drum & bass -vaikutteita yhdistetään akustiseen folk- ja country -perinteeseen.
Kelan viidennen studioalbumin ensimmäinen single 'Levoton tyttö' nousi julkaisun yhteydessä Suomen radioiden soitetuimmaksi kappaleeksi. Kyseessä on herran musiikkiuran viides radiolistan ykkönen -miehen aiemmat radioiden soitetuimmat kappaleet ovat Puistossa, Milla, 1972 ja Karhusaari.

Anssi Kelalla on takanaan vauhdikas vuosi, johon on mahtunut tiukkatahtinen kevätkiertue, ”Nostalgiaa”-menestyslevyn julkaisu toukokuussa, festivaalikeikkoja ympäri Suomen sekä osallistuminen suositun Vain elämää -tv-sarjan kuvauksiin kesällä. Tulevan kevään keikalla Kela esittää uusia ja vanhempia hittejään. Nähtäväksi jää mahtuuko settilistalle joitain Vain elämää -sarjassa kuultuja muidenkin artistien kappaleita.

Tuotanto Tampere-talo ja Live Nation
 

Lipunmyynti

Osta lippu Tampere-talon lipunmyynti
puh. 0600 94500 (1,98 €/min+pvm)

Tilaa tarjoilu

Tilaa tarjoilu Vältä jonottaminen tilaamalla
väliaikatarjoilut etukäteen.

Liput

Alk. 30 €

Katso myös hotellipaketti

Linkit

Anssi Kelan kotisivut

Anssi Kelan Facebook-sivu

 


Tulevia tapahtumia
Sivua viimeksi muokattu 17.12.2015