Aron

ELVIS CHRISTMAS by Aron & Cool Company

  • La 3.12.2016 klo 19, Pieni sali

Elviksen musiikkia tulkitsee alalla kansainvälistäkin tunnustusta saanut Aron & Cool Company. Konsertissa kuullaan upeita tulkintoja Elviksen joulu- ja hengellisestä musiikista, rock´n rolliakaan unohtamatta. Jo kahtena perättäisenä jouluna Pienen salin ääriään myöten täyttänyt konsertti koetaan nyt toiveuusintana.

Taiteilijanimellä Aron esiintyvän Juha Leppäsen Elviksen gospel-musiikin ympärille rakentuvat kirkkokonsertit ovat saavuttaneet suuren suosion osoittaen tällaisille konserteille olevan tarvetta. Konsertti tarjoaa elämyksen, joka Elviksen tunnetuimpien hittien, rakkaiden joululaulujen ja koskettavien hengellisten laulujen yhdistelmän myötä rakentaa siltaa eri sukupolvien välille.

Aron on suomalainen artisti, jonka ohjelmisto koostuu perinteisestä rock’n rollista ja iskelmä-rockista sekä viihdemusiikin klassikoista. Aron on myös lahjakas Elvis-tulkki, jonka tyylikäs ja näyttävä Elvis-show on ollut suosittu ohjelmanumero erilaisissa tilaisuuksissa ja konserteissa sekä Suomessa että ulkomailla. 

Erityistä kiitosta Aron on saanut vaikuttavasta äänestään ja aidosta ja omanlaisesta esiintymistyylistään. Tampere-talon konsertissa Aron tulkitsee Elviksen jouluisempia lauluja.

Cool Company on pitkän linjan soittajista koottu, rockia, poppia, countrya ja bluesia soittava tamperelaisyhtye. Ohjelmiston ydin on peräisin 60- 70- ja 80-luvuilta, mutta valikoima laajenee tarvittaessa sekä vanhempiin että uudempiin vuosikymmeniin. Cool Company on toiminut vuosia Aronin taustabändinä, ja erityistä kiitosta he ovat saaneet mm. upeista stemmalauluistaan.

Kokoonpano:
Ari Nevala – kitara, laulu
Franc Toth – koskettimet, laulu
Janne Korja – basso, laulu
Tapio Häkli – rummut

Tuotanto Tampere-talo

Lipunmyynti

Osta lippu Tampere-talon lipunmyynti
puh. 0600 94500 (1,98 €/min+pvm)

Tilaa tarjoilu

Tilaa tarjoilu Vältä jonottaminen tilaamalla
väliaikatarjoilut etukäteen.

Liput alk.

Peruslippu 29 €
Opisk. ja eläkel. 24 €

Katso myös hotellipaketti.

Linkit

Aronin kotisivu
Cool Companyn kotisivu

Aron on julkaissut kaksi albumia ja neljä singleä, sekä viiime kesänä paljon ihastusta herättäneen videon: Return to Sender.


Tulevia tapahtumia
Sivua viimeksi muokattu 06.06.2016