Vuorotteluvapaan sijaisuus näyttämötiimissä

Pysyvätkö vahvoissa käsissäsi raiseripalat, pöydät, tuolit ja tekniikkacaset? Hallitsetko tangostot, ripustukset, lavastukset ja matotukset? Ehkä osaat vielä myös maalata, hitsata tai rakentaa?

RAAVAS ROUDAAJA, LAVAN RAKENTAJA, NÄYTTÄMÖTEKNIIKAN OSAAJA , ASIAKASPALVELUN AMMATTILAINEN JA HYVÄ TYYPPI – TULE TÖIHIN TAMPERE-TALOON!

Tampere-talon näyttämötiimi vastaa vuosittain lähes 700 erilaisen tilaisuuden näyttämöteknisestä ja kalustuksellisesta suunnittelusta ja toteuttamisesta sekä Tampere-talon näyttämökaluston ja kalusteiden huolellisesta ja asianmukaisesta käytöstä, huollosta ja ylläpidosta. Tätä fyysisestikin vaativaa työtä tehdään vaihtelevissa tilanteissa ja päivittäisessä asiakaskontaktissa usein tiiminä, mutta välillä myös itsenäisesti tuotantokohtaisia vastuita kantaen.

Tehtävässä menestyminen edellyttää monipuolista kokemusta erilaisten tapahtumien näyttämöteknisten ratkaisujen suunnittelusta ja toteutuksesta sekä kykyä tehdä nopeitakin päätöksiä asiakkaan ja Tampere-talon kannalta parhaan ratkaisun löytämiseksi. Lisäksi edellytyksinä ovat hyvä fyysinen kunto, sujuvat asiakaspalvelutaidot, tiimityöhön sopiva asenne sekä alan termistön hallinta englanniksi. Töitä tehdään vaihtelevina työaikoina tapahtuma-alalle ominaisesti.

Tarjoamme tueksesi pitkän linjan ammattilaisista koostuvan työporukan sekä hyvät työsuhde-edut.

Kyseessä on vuorotteluvapaan sijaisuus, joten tehtävään valittavan henkilön tulee täyttää sijaisuudesta asetetut ehdot. Tehtävä alkaa 1.11.2016

Hakemukset ja CV sähköpostilla maria.sahlstedt@tampere-talo.fi 14.10.2016 mennessä.

Tampere-talo on Pohjoismaiden suurin kulttuuri- ja kongressikeskus. Meillä järjestetään vuosittain lähes 700 tapahtumaa, joissa käy yhteensä noin 350 000 kävijää.


Tulevia tapahtumia
Sivua viimeksi muokattu 06.10.2016