Fabulous Bäckström Brothers

Hulvaton musiikkikomedia laulajaveljeksistä
Huippusuosittu esitys viimein myös Tampereella

  • Ke 18.5.2016 klo 19 Pieni sali

Fabulous Bäckström Brothers on kriitikoiden ylistämä ja yleisön rakastama ainutlaatuinen ja hulvaton teatteriesitys laulajaveljeksistä elämänsä automatkalla halki Yhdysvaltojen.

Bäckströmin oopperalaulajaveljekset Petri ja Jouni ovat lyöneet hynttyyt yhteen pianisti Jukka Nykäsen kanssa ja saaneet ohjaajikseen komedian mestarit Toby Parkin ja Aitor Basaurin kansainvälisesti tunnustetusta Spymonkey-ryhmästä. Lopputuloksena on tarkasti rytmitetty ja vatsalihakset nyrjäyttävän hauska musiikkikomedia, jonka musiikillinen maailma liikkuu sujuvasti Richard Wagnerin ja Johnny Cashin tummista sävyistä Broadway-musikaalien hemaiseviin tunnelmiin.

Marxin veljesten ja Monty Pythonin hengessä tehdyn komedian ytimessä on kahden laulajaveljeksen välinen dynamiikka. Esitys liikkuu sujuvasti oopperan, komedian, konsertin ja vaudevillen maailmoissa. Tosi ja fantasia sekoittuvat yhteen veljesten matkatessa autolla halki Yhdysvaltojen ja kohdatessa niin amerikkalaista arkea kuin Wagnerin oopperoista karanneita merenneitoja ja lohikäärmeitäkin.

Esitys on hurmannut pääkaupunkiseudun yleisöä jo jonkin aikaa, ja vihdoin se saadaan Tampereelle. Muun muassa Kulttuurikeidas Kapsäkin sali on käynyt herroille tutuksi jo 30 esityksen myötä!

Tuotanto Tampere-talo

Lipunmyynti

Osta lippu Tampere-talon lipunmyynti
puh. 0600 94500 (1,98 €/min+pvm)

Tilaa tarjoilu

Tilaa tarjoilu Vältä jonottaminen tilaamalla
väliaikatarjoilut etukäteen.

Liput

alk. 27 €,
opisk. ja eläkel. 24 €  

Veljesten kotisivut

Seuraa Facebookissa

Katso ensimakua esityksestä YouTubessa

Teaser-video - parhaat palat

Cup Song

Ride of the Valkyries

Kriitikoiden suusta

"Kolmen muusikon komiikka uppoaa taatusti klassillisen musiikin ystäviin, mutta yhtä varmasti kaikkiin heihin, jotka ovat tottuneet pitämään oopperaa naurettavana ilmaisumuotona."
Lauri Meri/Helsingin Sanomat

”Laulavat veljekset ovat komediassa kuin kotonaan ja he hallitsevat hyvin sekä fyysisen hauskuuden että huumorin vaatiman tarkan ajoituksenkin.”
Hannu Hirvelä/Kaleva


Tulevia tapahtumia
Sivua viimeksi muokattu 03.05.2016