"Badding" by Agents & Vesa Haaja

Feat. Marko Haavisto ja Mr Breathless

  • Torstai 31.3. klo 19 Iso sali

Konsertissa Agents solisteineen esittää Rauli “Badding” Somerjoen kaikille tuttuja sekä myös harvinaisempia kappaleita.

Agents on suomalaisen musiikin instituutio, joka täytti tänä syksynä 36 vuotta. Vuonna 1980 Agents julkaisi pääasiassa rautalankaa sisältävän esikoisalbuminsa Agents. Yhtyeen kivijalka on edelleen Esa Pulliaisen isänmaallinen ja trendeistä piittaamaton rautalankasoundi. Agentsin nykyisenä laulusolistina vuonna 2008 aloitti Vesa Haaja, joka on aiemmin laulanut Whistle Bait -yhtyeessä.

Agents ryhtyi säestämään Rauli “Badding” Somerjokea syksyllä 1981. Ensimmäinen albumi, Ikkunaprinsessa julkaistiin vuonna 1982. Albumi sisälsi muun muassa hitit “Ikkunaprinsessa”, “Kuihtuu kesäinen maa” ja “Muista hyviä aikoja”. “Ikkunaprinsessa” -kappaleen menestys rohkaisi Baddingia luottamaan uuteen rockia, tanssimusiikkia ja rautalankamusiikkia yhdistelevään konseptiin ja yhteistyöhön Agentsien kanssa.

Laulaja-lauluntekijä-basisti Marko Haavisto sai teini-ikäisenä sykäyksen uralleen suurelta idoliltaan Rauli “Badding” Somerjoelta. Syntyi yhtye Badding Rockers. Rauli kuunteli nuoren pojan bändin demoja, neuvoi ja kannusti. Hän myös myötävaikutti Haaviston Badding Rockersin levytyssopimuksen syntyyn. Marko Haavisto tunnetaan muun muassa yhtyeistä Kulkukoirat ja Poutahaukat.

Suomen ainoa rock’n’roll pianisti-laulaja Mr Breathless on tunnettu vauhdikkaasta Jerry Lee Lewis -tyylisestä rock’n’roll pianoshowsta. Hän on viihdyttänyt suomalaisia jo 26 vuoden ajan. Mr Breathlessin ohjelmistossa kuullaan aitoa vanhan ajan rokkia maustettuna countrylla, rhythm and bluesilla ja rockabillylla. Hän esittää upeita tulkintoja muun muassa sellaisten rock’n’roll suuruuksien tuotannoista kuin Jerry Lee Lewis, Chuck Berry, Johnny Cash ja Crazy Cavan. 

Tuotanto Tampere-talo

Lipunmyynti

Osta lippu Tampere-talon lipunmyynti
puh. 0600 94500 (1,98 €/min+pvm)

Tilaa tarjoilu

Tilaa tarjoilu Vältä jonottaminen tilaamalla
väliaikatarjoilut etukäteen.

Liput

alk. 29 €, opisk. 24 €

Katso myös hotellipaketti

Linkit

Agents
Marko Haavisto
Mr Breathless 


Tulevia tapahtumia
Sivua viimeksi muokattu 19.11.2015