BLAM!

  • Pe 8.8. klo 19 ja la 9.8. klo 14, Iso sali

Tanskalaisen Neander-ryhmän BLAM! avaa toimistotyöhän aivan uuden näkökulman. Tavallisen harmaa toimisto muuntuu monen toimintaelokuvan näyttämöksi, kun neljä miestä päättää päihittää arjen tylsyyden ja testosteronitaso kohoaa. 

Neanderin esitykset perustuvat fyysiseen taituruuteen: akrobatiaan, sirkukseen, tanssiin, parkouriin ja rohkeisiin temppuihin. Ryhmän liikekieli ja rytmitaju ovat tarkkuudessaan huippuluokkaa. Miehisten miesten leikkisä ja perusteellisen viihdyttävä show nousi vuoden 2013 Edinburgh Fringe -festivaalin todelliseksi hitiksi. Edinburghista ryhmä matkasi Lontooseen ja ennen tämänvuotista Tampereen Teatterikesää esitys nähdään ainakin Hollannissa, Belgiassa ja Islannissa.

Vuonna 1998 perustetun Neanderin taiteellinen johtaja on ohjaaja Kristján Ingimarsson.

Neander voitti vuonna 2012 BLAM!-esityksellään tanskalaisen teatterialan Reumert-palkinnon kategoriassa Special Price of the Jury. "Årets Reumert" on Tanskan arvostetuin esittävän taiteen palkinto.

Liput

Peruslippu alk. 35 €
Erikoislippu alk. 25 € opiskelijat, eläkeläiset, työttömät, teatterialan ammattilaiset, varus- ja siviilipalvelusmiehet, min. kahdeksanhenkiset ryhmät ja min. kahdeksaan Teatterikesän eri esitykseen lipun ostavat
Katso hotellipaketti

Tuotanto Tampereen Teatterikesä ja Tampere-talo
Katso koko Teatterikesän ohjelmisto

Lipunmyynti

Osta lippu Tampere-talon lipunmyynti
puh. 0600 94500 (1,98 €/min+pvm)

Tilaa tarjoilu

Tilaa tarjoilu Vältä jonottaminen tilaamalla
väliaikatarjoilut etukäteen.

Mikä ihmeen BLAM! - tutustu traileriin

BLAM! tulee Tampereelle - katso Neander-ryhmän terveiset


Tulevia tapahtumia
Sivua viimeksi muokattu 29.07.2014