Blues Caravan 2017

BLUES Got soul

  • Ti 26.9.2017 klo 19 Pieni sali

Yhdysvalloissa ja Euroopassa kiertävä Blues Caravan saapuu jälleen Tampereelle. Tänä vuonna karavaani tuo tulleessaan kolme huippuesiintyjää. Mukana on amerikkalaissyntyinen, Saksassa bluesmiehen itsestään löytänyt Big Daddy Wilson, katusoittajana uransa aloittanut britti Si Cranstoun ja huippulahjakas amerikkalainen laulaja-saksofonisti Vanessa Collier.

Brittiläinen Si Cranstoun on karismaattinen bändijohtaja, jolla on rytmi veressään. Hänen ääntään on verrattu mm. Sam Cookeen ja Jackie Wilsoniin, mutta mies itse pitää tärkeänä sitä, että häntä ei ajatella imitaattorina. Illan aikana on lupa odottaa lauluja mm. kiitetyltä Old School -albumilta.

Jotkut väittävät, että suuret amerikkalaiset bluesmiehet ovat kuolemassa sukupuuttoon, mutta he eivät ole tainneet kuulla Big Daddy Wilsonia. Pohjois-Carolinassa syntynyt Wilson palveli useita vuosia armeijassa palveluspaikkanaan Saksa. Avioliiton myötä hän jäi myös asumaan Saksaan. Vasta Saksassa Wilson tutustui lähemmin bluesiin ja alkoi itsekin laulaa. Hänen poikkeuksellisen sielukas ja lämmin äänensä teki heti vaikutuksen paikallisissa blues-piireissä. Vuonna 2009 julkaistiin Wilsonin debyyttialbumi Love is The Key, ja seuraavana vuonna hän voitti German Blues Challenge -kilpailun. Hän voitti myös Saksan Best Blues Artist -tittelin vuonna 2014.

Vanessa Collier on huikea lahjakkuus ja maineikkaan bostonilaisen Berklee College of Music -opinahjon kasvatti. Collier laulaa, soittaa saksofonia, sekä myös säveltää itse. Hänen kiitosta kerännyt debyyttialbuminsa Heart Soul & Saxophone julkaistiin vuonna 2014.

Tuotanto Tampere-talo


Lipunmyynti

Osta lippu Tampere-talon lipunmyynti
puh. 0600 94500 (1,98 €/min+pvm)

Tilaa tarjoilu

Tilaa tarjoilu Vältä jonottaminen tilaamalla
väliaikatarjoilut etukäteen.

Liput

24/29 €

Linkit

Esiintyjien kotisivut:

www.bigdaddywilson.com/

www.sicranstoun.com/

www.vanessacollier.com/

 


Tulevia tapahtumia
Sivua viimeksi muokattu 15.05.2017