Blues Caravan 2016

BLUES SISTERS

  • Torstaina 21.4.2016 klo 19 Pieni sali

Yhdysvalloissa ja Euroopassa kiertävä Blues Caravan tuo esiin nuoria kyvykkäitä tulevaisuuden blues-tähtiä. Vuonna 2016 taso on jälleen aivan vertaansa vailla, kun lavalle astuu kolme upeaa ja omintakeista naisartistia.

Layla Zoe on valmis räjäyttämään pankin. Kuten varhaiset vaikuttajansa Bob Dylanista Muddy Watersiin, kanadalainen musiikintekijä on lahjakas ja palkittu sanoittaja, joka paljastaa sisimpänsä ja luo yhteyden yleisöönsä. Laylan tunteikas ja karhea esiintyminen tuo joillekin mieleen myös Janis Joplinin.

Kun häikäisevä Ina Forsman saa mikrofonin käteensä, yleisö uskoo joka ikisen sanan. Suomalainen laulatar lauloi itsensä yleisön sydämiin esittämällä Etta Jamesin “All I Could Do Was Cry” Talent-kisassa. Sen jälkeen hän on saavuttanut kansainväistä menestystä kiertäessään bluesin raskaansarjalaisten kanssa. Ina on myös näyttänyt taitonsa laulunkirjoittajana. Hän ei erityisemmin suunnittele keikkojaan etukäteen: ”Mikä tapahtuu lavalla, se vaan tapahtuu”.

Tasha Taylorilla virtaa blues verissä. Soul&bluesvirtuoosin Johnnie Taylorin nuorin tytär on perinyt isänsä lahjakkuuden, mutta lähti ensin kulkemaan omia polkujaan mm. draamaopintoihin Bostonin yliopistoon. Musiikki ei kuitenkan jättänyt rauhaan, vaan Tasha teki sävellyksiä erilaisiin tv-sarjoihin kuten ”Men in Trees” ja ”Lipstick Jungle”. Lopullisen musiikillisen läpimurtonsa Tasha Taylor teki albumilla ”Taylormade”, jonka melodiat lipuvat soulista gospeliin.

These Blues Sisters are doing it for themselves!

Tuotanto Tampere-talo ja Bluesland Productions

Lipunmyynti

Osta lippu Tampere-talon lipunmyynti
puh. 0600 94500 (1,98 €/min+pvm)

Tilaa tarjoilu

Tilaa tarjoilu Vältä jonottaminen tilaamalla
väliaikatarjoilut etukäteen.

Liput

Alk. 29 €, opisk. ja eläkel. 24 €


Linkit

Layla Zoe 

Ina Forsman

Tasha Taylor

Bluesland Productions 


Tulevia tapahtumia
Sivua viimeksi muokattu 21.01.2016