Ruf Records Blues Caravan 2013

Tomorrow´s Guitar Heroes

  • To 25.4.2013 klo 19 Pieni sali

Kahtena edellisvuonna suosittu Girls with Guitars Tour on täyttänyt Blues Caravanin naisenergialla, mutta nyt on aika sekoittaa kortit! Ruf Recordsin uudella kiertueella esiintyy pari karskia pohjoisamerikkalaista kitaristia sekä sähäkkä brittilaulajatar ja -kitaristi, joten jokainen keikka on täynnä tunteikkaan raakaa voimaa!

Jimmy Bowskill on tehnyt useita Euroopan-kiertueita, ja hänen vahva ensilevynsä Back Number ilmestyi vuonna 2012 Ruf Recordsilta. Hänen trionsa on soittanut menestyksekkäästi muun muassa Jeff Beckin, Joe Bonamassan ja Wishbone Ashin kanssa, mutta nykyään Boswell on jo itsekin iso nimi.

Bart Walker, jonka ensilevy Who I Am (2012) nousi arvostelumenestykseksi, tuo Caravaniin kodikkaan, maanläheisen säväyksen. Nashvillestä kotoisin oleva huippukitaristi voitti vuoden 2012 kansainvälisessä Blues Challenge -kilpailussa kadehditun parhaan kitaristin palkinnon.

Joann Shaw Taylor on tämänvuotisen kiertueen ainoa kitaristityttö ja jo vanha tuttu Blues Caravanissa: vuoden 2009 kiertue oli hänelle tärkeä ponnahduslauta. Hän luo uraa henkevän hard rocking bluesin esittäjänä muun muassa hiljattain julkaistulla levyllään Almost Always Never.

Lavalla nähdään myös rumpali Denis Palatin, joka on ajanut Caravanissa jo vuosia, ja hänen seuranaan konehuoneessa musisoi basisti Ian McKeown Jimmy Bowskill Bandista.

Tuotanto Tampere-talo ja Bluesland Productions Oy

Liput alk. 29 €, opisk. 24 €

Lipunmyynti

Osta lippu Tampere-talon lipunmyynti
puh. 0600 94500 (1,98 €/min+pvm)

Tilaa tarjoilu

Tilaa tarjoilu Vältä jonottaminen tilaamalla
väliaikatarjoilut etukäteen.

Linkit


Tulevia tapahtumia
Sivua viimeksi muokattu 27.03.2013