Bravade & Co. - Reflections of the Past and Present

  • Ke 5.2. klo 19, Pieni sali

Nokkahuilukvartetti Bravade tarjoaa yleisölle kokonaisvaltaisen elämyksen, jossa taiteen eri muodot yhdistyvät; liike, valo ja musiikki avaavat kuulijan aistit uudelle taajuudelle ja kokemukselle.

Bravade julkaisee ensimmäisen levynsä Reflections of the Past and Present alkuvuodesta 2014. Tampere-talossa esitettävä teos on levyn teeman mukainen poikkitaiteellinen konserttikokonaisuus, jossa esitellään nokkahuilumusiikkia renessanssin ja barokin ajalta sekä nykypäivästä. Ohjelmassa on mm. suomalaista ja hollantilaista nykymusiikkia. Konsertissa kuullaan myös Marianthi Papalexandri-Alexandrin keskitysleirien äänimaisemaa kuvaava, puhutteleva sävellys, Still Life. Uuden musiikin sävellysten parina kuullaan oman aikansa radikaalia musiikkia: suurten säveltäjien teoksia 1500-1700 -luvuilta. Säveltäjäniminä mm. J. S. Bach, William Byrd ja Giovanni Pierluigi da Palestrina.

Tanssijat Jukka Tarvainen ja Elina Häyrynen tekevät Reflections of the past and present -teokseen nykytanssin keinoin koreografiat, jotka saattavat hätkähdyttää. Valosuunnittelija Hanna Käyhkö osallistuu luomallaan maailmalla esitykseen yhdistäen vanhan ja uuden, tanssin ja musiikin, yhdeksi kokonaisuudeksi.

Liput alk.

23 €, opisk. 18 €

Tuotanto Tampere-talo ja Bravade

Lipunmyynti

Osta lippu Tampere-talon lipunmyynti
puh. 0600 94500 (1,98 €/min+pvm)

Tilaa tarjoilu

Tilaa tarjoilu Vältä jonottaminen tilaamalla
väliaikatarjoilut etukäteen.


Tulevia tapahtumia
Sivua viimeksi muokattu 22.01.2014