Canned Heat

Woodstock Line-up & Hot Tuna

Ke 30.10.2013 klo 20, Iso sali

Canned Heat on amerikkalainen rock-blues-yhtye, jonka juuret juontavat pitkälle historiaan. Vuonna 1966 perustetun ja Woodstockissakin esiintyneen yhtyeen suosio on kestänyt vuosikymmeniä ja albumeita on kertynyt huikeat 36 kpl. Nyt Suomessa konsertoivassa kokoonpanossa esiintyvät Larry Taylor, Fito de la Parra, John Paulus ja Dale Spalding.

Canned Heat sekoittaa musiikissaan modernia bluesia, rock-musiikkia ja boogieta. Yhtyeen tuotanto on ansainnut heille vankan kannattajajoukon sekä innoittanut nykypäivän artisteja. Legendaariset hitit On The Road Again, Let’s Work Together ja Going Up The Country soivat yhä radiossa ja ovatkin muodostuneet rock-klassikoiksi.

Hot Tuna on vahvistettu lisäesiintyjäksi Canned Heatinin ”Woodstockin legendat” -iltaan! Amerikkalaisen bluesin lippulaivoihin kuuluva Hot Tuna saapuu Suomeen konsertoimaan akustisella triolla, jossa soittavat yhtyeen perustajajäsenet kitaristi-laulaja Jorma Kaukonen, basisti Jack Casady sekä mandoliinivirtuoosina tunnettu Barry Mitterhoff. Sukujuuriltaan suomalainen Jorma Kaukonen ja Jack Casady olivat mukana myös 60-luvun lopulla vaikuttaneessa Jefferson Airplane -yhtyeessä.

Liput alk.

Peruslippu 42/37/33 €
Opiskelijat 37/32/28 €

Linkit

Tuotanto Tampere-talo

Lipunmyynti

Osta lippu Tampere-talon lipunmyynti
puh. 0600 94500 (1,98 €/min+pvm)

Tilaa tarjoilu

Tilaa tarjoilu Vältä jonottaminen tilaamalla
väliaikatarjoilut etukäteen.


Tulevia tapahtumia
Sivua viimeksi muokattu 18.09.2013