Cirk La Putyka: Slapstick Sonata

  • Pe 3.10. klo 19, Iso sali

Pimenevä varasto Prahassa. Yötyöläisillä on jälleen edessään tylsä ja raskas vuoro. Mutta kaikki ei ole sitä miltä näyttää. Hiljalleen yövuorolaiset murtautuvat ulos arkipäiväisistä rutiineistaan. He karistavat ankeuden yltään elämää sykkiväksi ja loisteliaaksi värien, huumorin, liikkeen, hassuttelun ja fyysisen teatterin räjähdykseksi. Raapaise pintaa – ties mitä sieltä löytyykään?

Slapstick Sonata on yhdistelmä musiikkia (mm. Mozart, Händel ja Shostakovich) ja slapstick-huumoria mykkäelokuvien ajalta. Esitys tuo korkean ja matalan kulttuurin kirjaimellisesti törmäyskurssille. Visuaalinen runous kohtaa fyysisen komedian ja nykysirkusilmaisun. Lavalla taiteilevat monilahjakkuudet tanssijoista ja näyttelijöistä aina miimikkoihin ja komedienneihin.

”Tuoreella tavalla perinteisiin viittaava show on jo nyt hitti...huikeaa metamorfoosia alusta loppuun."
Jussi Tossavainen / Helsingin Sanomat 26.2.2012

”…vähitellen käynnistyy non-verbaalinen karuselli täynnä mielikuvitusta ja huumoria. Vitsikkäät, runolliset ja myös jännittävät hetket seuraavat toinen toistaan.”
Johanna Macková / CT24, 25.2.2012

Teos sai ensi-iltansa Prahan Kansallisteatterissa vuonna 2012. Tämän jälkeen esitys on nähty eri puolilla Eurooppaa ja mm. Helsingin Kansallisteatterin suurella näyttämöllä. Lokakuussa Slapstick Sonata nähdään Tampere-talossa ja Hämeenlinnan Verkatehtaalla. Näiden esitysten jälkeen teos lähtee kuukauden pituiselle kiertueelle Yhdusvaltain itärannikolle.

Cirk La Putyka edustaa nykysirkusta, joka haluaa ylittää akrobatian, modernin tanssin, nukketeatterin, konsertin ja urheilun rajoja. Sirkus perustettiin vuonna 2009 ja siinä on kaksikymmentä jäsentä. Tällä hetkellä Cirk La Putykan ohjelmistossa on seitsemän eri tuotantoa, ja ensi vuodelle on luvassa jälleen uusia esityksiä.

Tuotanto Tampere-talo ja Maracat Caravan

Lipunmyynti

Osta lippu Tampere-talon lipunmyynti
puh. 0600 94500 (1,98 €/min+pvm)

Tilaa tarjoilu

Tilaa tarjoilu Vältä jonottaminen tilaamalla
väliaikatarjoilut etukäteen.

Liput alk. 25 €

Katso Slapstick Sonata -video!


Tulevia tapahtumia
Sivua viimeksi muokattu 29.09.2014