An Evening with Elvis

Elvis’ Friends and Original Musicians  (USA)

  • Ti 18.4. klo 19 Iso sali

Elvis Presley (1935-1977) oli eläessään maailman tunnetuin laulaja, eikä suosio osoita laantumisen merkkejä. Vuonna 2017 Elviksen kuolemasta tulee kuluneeksi 40 vuotta ja edesmenneen laulajasuuruuden muistoksi järjestetään lukuisia tapahtumia ja konsertteja eri puolilla maailmaa.

Tampere-talossa Elvistä muistetaan ainutlaatuisessa tapahtumassa 18. huhtikuuta. An Evening with Elvis – Friends and Original Musicians vie yleisönsä takaisin aikaan, jolloin Elvis valloitti maailman rock-musiikillaan. Show tavoittaa hämmästyttävällä tavalla nuoren Elviksen energian ja innostuksen. Kuulemme kaikki Elviksen klassikot: Hound Dog, Suspicious Minds, It’s Now Or Never, Blue Suede Shoes – ja monia muita suosikkihittejä.

Konsertin päälaulajana nähdään arvostettu tribuutti-esiintyjä Dwight Icenhower, joka muistuttaa hätkähdyttävästi Elvistä sekä ulkonäöltään että ääneltään. Icenhoweria pidetään maailmalla parhaana Elvis-tribuuttiartistina, ja hän onkin voittanut maailmanmestaruustittelin “The World’s Best Elvis” neljä kertaa peräkkäin.

Konsertissa on mukana Elviksen kanssa työskennelleitä muusikoita ja ystäviä. Yksi heistä on rumpali Bob Lanning, joka soitti mm. Elviksen parhaimmaksi mainitulla live-albumilla “On Stage – February 1970”. Mukana on myös lauluyhtye The Sweet Inspirations, joka esiintyi yli tuhannessa konsertissa yhdessä Elviksen kanssa. Yhtyeen riveissä on edelleen perustajajäsen Estelle Brown.

Showssa saadaan nauttia myös huikean virtuoosin, yhden maailman kekseliäimmän ja monipuolisimman lyömäsoittajan, Eddie Grahamin taidoista. Graham työskenteli Elviksen kanssa 200 konsertissa Las Vegasissa 1970-luvun alussa. Hänet nähdään myös MGM:n tuottamassa konserttielokuvassa ”Tämä on Elvis” (Elvis – That’s The Way It Is) vuodelta 1970.

- Elvis oli todella dynaaminen esiintyjä. Hän oli hyvin energinen. Ja hänellä oli aivan erinomainen ääni. Hän oli suuri viihdetaiteilija, sanoo Eddie Graham yhteistyöstään Elviksen kanssa.

Shown yhteydessä järjestetään meet & greet -tilaisuus, jossa yleisö pääsee tapaamaan Elviksen tunteneita muusikoita, voi saada heidän nimikirjoituksiaan tai ottaa selfien heidän kanssaan. Tämä on faneille ainutlaatuinen mahdollisuus päästä ”vain yhden kädenpuristuksen päähän Kuninkaasta”, kuten eräs fani asian tiivisti.

An Evening with Elvis -show on kerännyt täysiä saleja ja ylistäviä arvosteluja eri puolilla Eurooppaa. Jos rakastat Elviksen musiikkia, tätä ei kannata jättää väliin!

Tuotanto Tampere-talo

Lipunmyynti

Osta lippu Tampere-talon lipunmyynti
puh. 0600 94500 (1,98 €/min+pvm)

Tilaa tarjoilu

Tilaa tarjoilu Vältä jonottaminen tilaamalla
väliaikatarjoilut etukäteen.

Liput

39 €, opisk. ja eläkel. 34 €
Musiikkia&Makuja-paketti 58 €, opisk. ja eläkel. 53 €


Tulevia tapahtumia
Sivua viimeksi muokattu 17.03.2017