Iskelmä Gaala 2017

  • Pe 17.2. klo 19 Iso sali

Parhaat viihdyttäjät ja juhlakansa kohtaavat jälleen Iskelmä Gaalassa, joka tarjoaa loisteliaita esiintymisiä, viihdetaivaan kuumimpia tähtiä ja Iskelmän tuttua aurinkoista tunnelmaa. Gaalassa palkitaan vuoden parhaat kotimaiset artistit ja yhtyeet.

Gaalassa esiintyvät Tuure Kilpeläinen & Kaihon Karavaani, Erin, Lauri Tähkä, Jonne Aaron, Paula Koivuniemi, Antti Ketonen, Aki Samuli, Arttu Wiskari, Jorma Kääriäinen, Laura Voutilainen, Janna, Ellinoora ja Antti Railio.

Gaalan palkintoehdokkaat ovat nyt selvillä. Eniten ehdokkuuksia vuosiäänestyksessä keräsi Lauri Tähkä, jolle kertyi peräti viisi ehdokkuutta. Hän on ehdolla vuoden miesartisti-, vuoden albumi ja vuoden viihdyttäjä -kategorioissa. Vuoden iskelmä -palkintoa hän tavoittelee sekä Morsian -kappaleella että Elastisen kanssa yhteistyössä syntyneellä Lempolla.

Seuraavaksi eniten ehdokkuuksia vuosiäänestyksessä keräsi Tuure Kilpeläinen ja Kaihon Karavaani. Yhtye on ehdolla neljässä kategoriassa: vuoden yhtye, albumi, viihdyttäjä ja iskelmä.
Suvi Teräsniskalle ehdokkuuksia kertyi kolme. Hän tavoittelee vuoden naisartisti -, albumi - ja vuoden iskelmä -palkintoja.

Palkinnot perustuvat Iskelmän nettisivuilla tammikuussa järjestettyyn vuosiäänestykseen, johon osallistui 28 000 ihmistä. Yleisö äänesti suosikkejaan seitsemässä eri kategoriassa: vuoden iskelmä, mies- ja naisartisti, albumi, yhtye, tulokas ja viihdyttäjä.

Tuotanto Tampere-talo ja Radio Iskelmä

Lipunmyynti

Osta lippu Tampere-talon lipunmyynti
puh. 0600 94500 (1,98 €/min+pvm)

Tilaa tarjoilu

Tilaa tarjoilu Vältä jonottaminen tilaamalla
väliaikatarjoilut etukäteen.

Liput

VIP-paketti
92,50/100,50 € sisältäen:
gaalalippu ja salaattibuffet sekä ruokajuoma
ennen gaalaa klo 17.30-18.30

Peruslippu
62,50 € etupermanto ja -parveke
60,50 € takapermanto ja -parveke

Katso myös hotellipaketti.

Linkit

Lue lisää tapahtumasta Radio Iskelmän sivuilta


Tulevia tapahtumia
Sivua viimeksi muokattu 06.02.2017