Jorma Uotinen

Sous le Ciel de Paris - Pariisin taivaan alla

  • Ke 2.3.2016 klo 19 Pieni sali

Jorma Uotisen ja muusikoiden draamakonsertti vie meidät Pariisin taivaan alle St-Germainin kahviloista aina Seinen pohjalle asti. Konsertissa on lauluja jotka ovat kulkeneet taiteilijan mukana jo niiltä vuosilta kun hän tanssi Pariisin Oopperassa. Edith Piaf, Jacques Brel, Leo Ferre, Juliette Greco, ranskalaisen chansonperinteen kuolemattomat tulkit innoittavat laulajia edelleen, niin tässäkin konsertissa kuullaan sellaisia ikivihreitä kuin La vie en rose, Ne me quitte pas, Avec le temps ja Il n’y a plus d’apres.

Sous le ciel de Paris on uusi konserttikokonaisuus. Sen ensi-esitys oli syksyllä 2014 Tampere-talon Pienessä salissa. Tulkinnoissa Uotinen pyrkii musiikin ja tekstin kautta koskettamaan vastaanottajan syvimpiä tuntoja rakkaudesta, ilosta, surusta. Konsertti on yksi tapa nähdä ja tulkita maailmaa, elämää, meitä itseämme.

Jorma Uotinen ja muusikot ovat konsertoineet menestyksekkäästi jo kymmenen vuoden ajan. He ovat vierailleet kaikissa Pohjoismaissa ja Ranskassa, Unkarissa ja Kroatiassa.

Sous le Ciel -konsertin kesto 1 h 15 min ilman väliaikaa

Mukana muusikot
Jari Hakkarainen, piano
Petri Ikkelä, harmonikka/bandoneon
Helena Plathan / Veli-Matti Iljin, sello

Tuotanto Tampere-talo

Lipunmyynti

Osta lippu Tampere-talon lipunmyynti
puh. 0600 94500 (1,98 €/min+pvm)

Tilaa tarjoilu

Tilaa tarjoilu Vältä jonottaminen tilaamalla
väliaikatarjoilut etukäteen.

Liput

Alk. 30 €

Linkit

Jorma Uotisen kotisivut

 


Tulevia tapahtumia
Sivua viimeksi muokattu 14.01.2016