Näyttävyyttä juhliin

Sorsapuistosali, Ravintola Fuuga ja Tampere-talon tiltat ja lämpiöt tarjoavat tyylikkäät tilat niin yritysjuhlaan, perhejuhlaan kuin kongressin jälkeiseen illalliseenkin. Oman lisävivahteensa tiloihin antaa niiden suurista ikkunoista avautuva näkymä vuodenaikojen mukaan ilmettään vaihtavaan Sorsapuistoon.

Sorsapuistosaliin voidaan istumapaikoin kattaa juhlaillallinen yli 500 henkilölle. Lisätilaa saadaan tarvittaessa viereisistä Puistolämpiöistä sekä Sorsapuistosalin yläpuolella olevasta Sopraanosta. Koko talon kapasiteetti vastaanotoilla on 3000 henkilöä.

Yksilöllinen juhlapalvelu

Tampere-talon osaava henkilökunta on asiakkaan apuna jo suunnitteluvaiheessa. Esittelemme tila- ja tarjoiluvaihtoehtoja ja laadimme asiakkaan toiveiden pohjalta ehdotuksen onnistuneista juhlista.

Tampere-talon valo-, ääni- ja näyttämötekniikka luovat juhliin niiden luonteeseen sopivaa tyyliä ja tunnelmaa. Vuosien varrella syntyneet kontaktimme moniin erilaisiin esiintyjiin auttavat juhlan ohjelman suunnittelussa.

Järjestäjän mietteitä

"Arvostan erittäin paljon Tampere-talon sitoutunutta ja ammattitaitoista henkilökuntaa. Talon tilat ja salit luovat tietyn perustan - salit soivat kauniisti ja tekniikka on kunnossa - mutta paraskaan tekniikka ei pelasta, jos osaaminen ja henki puuttuvat. Tämä henki tulee välittämisestä. Monen eri alan ammattilaisen yhteistyö sujuu saumattomasti: tilanteita ennakoidaan ja lopputuloksena on ilta, jolloin esiintyjät ja vieraat saavat keskittyä ohjelmaan eikä tilaisuuden järjestäjänkään tarvitse olla huolissaan tapahtuman kulusta. Olen tavattoman kiitollinen siitä, että Tampere-talon ammattilaiset tekevät järjestäjän osan niin helpoksi." 

Silja Minkkinen-Poikolainen, asiamies -
Suomen Kulttuurirahaston Pirkanmaan rahasto

Kulttuurirahaston vuosijuhla ja apurahojen jakotilaisuus on järjestetty Tampere-talossa jo usean vuoden ajan.

Valokuvagalleria

Tampere-talon valokuvagalleriasta löydät kuvia järjestetyistä tapahtumista ja yksittäisistä tiloista:


Tulevia tapahtumia
Sivua viimeksi muokattu 01.03.2017