Kimmo Pohjonen 50 vuotta SPECIAL

  • Pe 26.9. klo 19 Iso sali, lisäkatsomo

Kimmo Pohjonen tunnetaan kokeellisluontoisesta tyylistään ja värikkäästä ilmaisutavastaan mm. rockin, folkin, avantgarden, improvisaation, tanssi- ja teatterimusiikin sekä klassisen musiikin parissa. Juhlavuotenaan hän tekee ennennäkemättömän show'n, jossa on mukana Pohjoselle itselleen merkityksellisiä taitelijoita ja taiteilijaryhmiä vuosien varrelta.

Mukana ovat Minna Tervamäki, Samuli Kosminen, Heikki Laitinen, Reijo Kela, Arto Järvelä (Pinnin Pojat), Ismo Alanko, Saana ja Inka Pohjonen, Proton String Quartet, Helsingin Nelsonin painijat ja Rämsöön Moottorimiehet maamoottoreineen.

‒ Olen todella innoissani voidessani toteuttaa tämäntyyppisen isomman kokonaisuuden, voisi jopa sanoa eräänlaisen retrospektiivin, Tampere-talossa. Konsertin ensimmäinen puoliaika on enemmän musiikkipainotteinen kokonaisuus, joka yhdistelee eri teoksiani viime vuosilta. Jälkimmäinen osa tuo musiikin lisäksi mukaan myös ulkomusiikillisia elementtejä, kuten tanssia, painia ja maamoottoreita, Kimmo Pohjonen kertoo.

Konsertissa väliaika. Konsertti päättyy arviolta klo 21.30.

Esityksen jälkeen järjestetään yleisökeskustelu Isossa salissa, paikalla mm. Kimmo Pohjonen. 

Liput

alk. 42/35/25 €, opiskelija-alennus lipusta 5 € 
Musiikkia & Makuja -paketti alk. 55 €
Katso hotellipaketti

Konsertissa Lapsiparkki, 8 €/lapsi

Tuotanto Tampere-talo ja Sublime Agency

Tule katsomaan Soundbreaker 18.9. 

Torstaina 18.9. klo 19 näytämme Pohjosesta kertovan dokumenttielokuvan Soundbreaker (K7) Pienessä salissa. Kyseessä on ilmaisnäytös, johon on jaossa 500 ilmaislippua. Lippuja voi hakea Tampere-talon Lipputoimistosta ja kulttuurimyymälä Aplodista (max lippua 4/asiakas). 

Dokumentin kesto on 86 minuuttia. Elokuvan jälkeen yleisökeskustelu ja taiteilijatapaaminen Café Soolossa, jossa paikalla itse Kimmo Pohjonen.

Lipunmyynti

Osta lippu Tampere-talon lipunmyynti
puh. 0600 94500 (1,98 €/min+pvm)

Tilaa tarjoilu

Tilaa tarjoilu Vältä jonottaminen tilaamalla
väliaikatarjoilut etukäteen.

Harmonikkaplaketti 2014 Kimmo Pohjoselle

Sata-Häme Soi on myöntänyt vuoden 2014 Harmonikkaplaketin taiteilija Kimmo Pohjoselle huomionosoituksena ja kiitoksena hänen työstään suomalaisen harmonikkamusiikin hyväksi.


Tulevia tapahtumia
Sivua viimeksi muokattu 24.09.2014