Kiri Te Kanawa


  • Ke 8.10. klo 19, Iso sali

Ihastuttava sopraano Kiri Te Kanawa esiintyy yhdessä brittipianisti Gary Matthewmanin (s.1979) kanssa ja laulaa suosikkiteoksiaan.

Te Kanawa juhli 70-vuotispäiväänsä 6. maaliskuuta 2014. Vuosikymmeniä esiintynyt laulajatar onkin ilmoittanut vähentävänsä esiintymisiään entisestään, joten Tampere-talossa on ainutkertainen mahdollisuus kuulla häntä vielä kerran. Sopraano hurmaa upealla äänellään sekä loistavilla tulkinnoillaan. 

Te Kanawa on esittänyt klassisten ja tunnetuimpien oopperaroolien lisäksi myös populaarimusiikkia, esiintynyt maailman johtavissa oopperataloissa ja laulanut lukuisten kuuluisien orkesterien ja kapellimestarien johdolla. 

Gary Matthewman kuuluu kotimaansa lahjakkaimpiin ja suosituimpiin nuoriin pianisteihin. Ensi kertaa Suomessa esiintyvä britti on ehtinyt jo valloittaa isoja areenoita ympäri maailmaa. Hän on soittanut muiden muassa Carnegie Hallissa New Yorkissa sekä Wienissä, Berliinissä, Pekingissä ja Sydneyssä. Hän on säestänyt sellaisia kuuluisuuksia kuten Sir Thomas Allenia, Sumi Jo’ta, Mark Padmorea, Lisa Milneä, Kate Royalia ja Andrei Bondarenkoa.

MUKANA-konsertti: Konsertti lähetetään suorana internetissä Tampere-talon yhteiskuntavastuuohjelman mukaisille yleisöille.

Musiikkia & Makuja -paketit:
Lippupakettiin voit yhdistää ennen esitystä
klo 17-19 Ruokagalleria 30 €
klo 18 ViiniSoi -viinitasting 30 €

Katso myös hotellipaketti

Tuotanto Tampere-talo

Lipunmyynti

Osta lippu Tampere-talon lipunmyynti
puh. 0600 94500 (1,98 €/min+pvm)

Tilaa tarjoilu

Tilaa tarjoilu Vältä jonottaminen tilaamalla
väliaikatarjoilut etukäteen.

Liput alk.

55/65/85 €


Tulevia tapahtumia
Sivua viimeksi muokattu 30.09.2014