Timo Kotipelto & Jani Liimatainen Duo

La 28.9.2013 klo 19, Pieni sali

Stratovariuksesta ja soolourastaan tunnettu Timo Kotipelto julkaisi uransa ensimmäisen duo-levyn kitaristi Jani Liimataisen (ex-Sonata Arctica) kanssa syksyllä 2012. Toive levyjulkaisusta tuli keikoilla vierailleilta faneilta. Mukaan lopulliselle Blackoustic-levylle valikoitui tuttuja Stratovarius-covereita mm. Black Diamond ja Hunting High and Low, mutta myös Timon soolouran biisit kuten Serenity ja Sleep Well saivat uudet, akustiset sovitukset. Mukaan mahtui myös yksi uusi kappale Where My Rainbow Ends.

Toista sataa menestyksekästä duo-keikkaa tehnyt parivaljakko yllättyi levyn saamasta vastaanotosta, sillä se sijoittui virallisella albumilistalla TOP15:een. Duon keikat pienemmissä ja suuremmissakin klubeissa niin etelässä kuin pohjoisessa ovat olleet hurmoksellisia yhteislaulutilaisuuksia.

Tampere-talon keikalla on, edellä mainittujen kappaleiden lisäksi, odotettavissa rock- ja heavyrock-klassikoita, jotka ovat akustisten sovituksen takia saaneet originaalista poikkeavan intiimimmän muodon.

Tuotanto Tampere-talo

Lipunmyynti

Osta lippu Tampere-talon lipunmyynti
puh. 0600 94500 (1,98 €/min+pvm)

Tilaa tarjoilu

Tilaa tarjoilu Vältä jonottaminen tilaamalla
väliaikatarjoilut etukäteen.

Liput alk.

Peruslippu 29 €
Opiskelijat 24 €

Linkit


Tulevia tapahtumia
Sivua viimeksi muokattu 15.04.2013