Esteettömyyspalvelut selkokielisenä

Tampere-talo on monipuolisten tapahtumien talo.  Tampere-talossa on mietitty paljon erityisryhmien tarpeita. Siksi Tampere-talon tapahtumiin voivat osallistua myös ihmiset, joilla on vaikeuksia esimerkiksi liikkua, kuulla tai nähdä. Tampere-talon henkilökunta haluaa, että talo palvelee kaikkia asiakkaita tasapuolisesti.

Tilat

Iso saliPieni sali ja Studioovat auditorioita.

Auditorio on sali, jossa penkkirivit ovat takana korkeammalla kuin edessä. Auditoriossa on myös paljon portaita. Siksi Isossa salissa, Pienessä salissa ja Studiossa on oma tila sellaisille asiakkaille, jotka käyttävät pyörätuolia. Tilaa on myös pyörätuoliasiakkaiden avustajia varten. Tampere-talon muut salit ovat tasaisia tiloja, joissa pyörätuolilla liikkuminen on helppoa.

Tarvittaessa Tampere-talon tiloihin pääsee tarpeeksi aikaisin ennen tapahtuman alkua. Tämä auttaa, jos liikkumisesi on hidasta ja tarvitset aikaa omalle paikalle siirtymistä varten.

Tampere-talon oviin on asennettu kynnysluiskat. Kynnysluiskat auttavat kulkemaan ovien kynnysten yli esimerkiksi pyörätuolilla. Lisäksi Tampere-talon ulko-ovet avautuvat automaattisesti. Tampere-talon portaissa on merkit, jotka kertovat, koska portaiden kaiteet loppuvat.

Hissit

Tampere-talon pääaulassa on hissi, jolla pääsee kaikkiin talon kerroksiin ja Café Sooloon.

Pysäköinti

Pysäköintipaikkoja on varattu autoille, joissa on invaliditunnus. Katso pysäköintipaikat tästä:

Induktiosilmukka

Isossa salissa ja Pienessä salissa on induktiosilmukka kuulolaitteen käyttäjiä varten. Induktiosilmukka auttaa huonokuuloisia kuulemaan paremmin, koska se tuo salin ohjelman suoraan kuulolaitteeseen.

WC

Tampere-talon WC-tilat ovat pohjakerroksessa ja ensimmäisessä kerroksessa. Talossa on vammaisille suunniteltuja WC-tiloja, joihin pääsee esimerkiksi pyörätuolilla.

Ryhmät

Pyydämme, että ryhmät ottavat ennen vierailua yhteyttä henkilökuntaamme. Ilmoittautuminen tapahtuu numeroon 03 243 4111 Sinitakkiset vahtimestarimme auttavat ryhmiä, joilla on erityisiä tarpeita.


Tulevia tapahtumia
Sivua viimeksi muokattu 18.03.2013