Lajitellut Laulut ja Säästetyt Sävelet

  • Ma 23.1.2017 klo 9, 10 ja 11 Pieni sali
  • Ti 24.1.2017 klo 9, 10 ja 11 Pieni sali
  • Ke 25.1.2017 klo 9, 10 ja 11 Pieni sali

Alkuvuonna pirkanmaalaisia koululaisia ilahduttaa hyväntuulinen musiikkiteatteriesitys, jossa kerrotaan jätteiden lajittelun vaivattomuudesta. Jani on reipas poika, joka ei ole ajatellut jätteiden lajittelua tai energian säästämistä kuin ihmettelemällä, että roskat on yön aikana kerätty. Järjestelijä-Jone, on Janin kotona asustava kotitonttu, joka on Janin jälkien siivoamisesta ja valojen sammuttamisesta aivan uupunut. Esityksen myötä selviää, tuleeko Janista ja Jonesta ystävät.

Lajitellut Laulut ja Säästetyt Sävelet on Janne Viitaniemen säveltämä ja kirjottama esitys, jossa kolme näyttelijää: Mikko Nuopponen, Miikka Wallin ja Antti Kerosuo pitävät yleisön mielenkiinnon lajitelluissa lauluissa ja säästetyissä sävelissä.

Esityksen kesto noin 40 minuuttia

Yhteistyössä Tampere-talo, Pirkanmaan Jätehuolto,
Tampereen Sähkölaitos ja Taidekaari

Esitys on tarkoitettu Pirkanmaan alueen
1.- ja 2.-luokkalaisille. 
Tilaisuus on maksuton, mutta edellyttää ilmoittautumista etukäteen.
Ilmoittaudu haluamaasi esitykseen lähettämällä sähköpostia osoitteeseen lipputoimisto@tampere-talo.fi.  Kerro ilmoittautumisen yhteydessä opettajan nimi, sähköpostiosoite ja puhelinnumero sekä koulu, luokka ja ryhmän koko sekä myös toinen vaihtoehto ajankohdasta. Varaamme paikat ilmoittautumisjärjestyksessä ja vahvistamme ajankohdan sähköpostitse. Ilmoittautuminen päättyy 12.1.2017


Tulevia tapahtumia
Sivua viimeksi muokattu 24.10.2016