Lasten itsenäisyyspäivän tanssiaiset

  • Ti 6.12. klo 14-17 Sorsapuistosali
Tampere-talo ja kulttuuripalvelut kutsuvat jälleen lapset ja perheet juhlistamaan Suomen itsenäisyyspäivää. Tapahtumassa voi osallistua taidepajoihin, ihastella tanssiesityksiä ja tanssahdella myös itse. Touhun lomassa voi nauttia pienen kahvion antimista. Pukukoodi on juhlava, mutta lapsen omia näkemyksiä kunnioittava.
 
Tapahtuman tarkoitus on tarjota tamperelaisille lapsiperheille elämyksellinen ja toiminnallinen tapahtumakokonaisuus arvokkaissa puitteissa. Tapahtuman isäntäväkenä toimivat Tampereen Lasten Parlamentin nuoret, jotka ovat olleet suunnittelemassa myös tapahtuman sisältöjä.
 
Työpajoja järjestävät Sanataideyhdistys Yöstäjä, Lastenkulttuurikeskus Rulla sekä Lasten Parlamentti. Musiikista vastaavat Puolustusvoimien varusmiessoittokunnan viihdeorkesteri sekä Sanna Stolberg. Tanssiesityksiä tarjoavat Tampereen Balettiopisto, Tanssistudio Razzmatazz sekä Hip Hop House
 
Tapahtuma on suunnattu koko perheelle, erityisesti kuitenkin 4-12 -vuotiaille. Juontajana toimii Pikku Kakkosestakin tuttu Veera Degerholm, joka juontaa tapahtuman yhdessä Lasten Parlamentin nuorten kanssa. Kahvia ja pientä purtavaa on tarjolla tapahtuman pienessä kahviossa kohtuuhintaan. 
 
Tilaisuuden järjestävät yhteistyössä Tampereen kaupungin kulttuuripalvelut, Tampereen Lasten Parlamentti, Tampere-talo sekä Puolustusvoimien varusmiessoittokunta.
 

Liput

Tilaisuuteen on vapaa pääsy
Ei ennakkoilmoittautumista

Linkit

Tanssiaisten Facebook-tapahtuma
Tulevia tapahtumia
Sivua viimeksi muokattu 17.11.2016