Muumiperheen lauluretki

  • Sunnuntai 13.3.2016 klo 14 Iso sali
 

Vuoden lastenlevyn Emman tänä vuonna saanut Muumiperheen lauluretki lähtee kiertueelle halki Suomen! Marraskuussa alkava kiertue juhlistaa rakastettujen Muumien 70-vuotista tarinaa. Visuaalisissa konserteissa kuullaan Eija Ahvon ja Markus Bäckmanin tähdittämää seitsenhenkistä liveorkesteria.

Muumiperheen lauluretkellä matkataan tuttujen hahmojen ja monien mukavien tunnelmien muassa Muumilaakson halki. Kokeneen lastenkirjailja Hannele Huovin sanoittamat ja omalla alallaan yhtä lailla ansioituneen Soili Perkiön säveltämät laulut puhuttelevat muumien ystäviä vauvasta vaariin ja tunnelmat vaihtelevat Nuuskamuikkusen huilun sävelistä Pikku Myyn räppiin. 

Konsertin kesto on 50 minuuttia ja kappaleiden välissä Eija Ahvo kertoo lapsille jännittäviä tarinoita lauluista sekä esittelee lavalla äänessä olevia klassisia soittimia.  Lisää tunnelmaa konsertteihin luovat ansioituneiden muumikuvittajien Riina ja Sami Kaarlan jokaiseen kappaleeseen luomat omat visuaaliset maailmansa. 

Tuotanto Tampere-talo

Muista myös Herra heinämäki ja Lato-orkesteri su 3.4.!

Lipunmyynti

Osta lippu Tampere-talon lipunmyynti
puh. 0600 94500 (1,98 €/min+pvm)

Tilaa tarjoilu

Tilaa tarjoilu Vältä jonottaminen tilaamalla
väliaikatarjoilut etukäteen.

Liput 

Alk. 26 €, perhelippu 90 € sis. 4 henkilöä

Linkit

Muumiperheen lauluretki 

Moomin.com

Arvostelut

Uusi Muumilevy on silkkaa laatua alusta loppuun.Tuloksena on osuvia pieniä hyvänmielen tarinoita muumien maailmasta. Tunnelmassa on vekkulia virnettä ja syvää rauhaa lomittain, aivan kuin Tove Janssonillakin.
- Mari Koppinen, Helsingin Sanomat -

Lauluista välittyy muumien suuri viisaus ja rohkeus, joka tarttuu kuulijaan. Tätä levyä kuuntelee erittäin mielellään niin lapsi kuin aikuinenkin, sillä levy on tehty hienolla ammattitaidolla ja suurella sydämellä.
- Vuoden lastenlevy, Varhaisiän musiikinopettajat ry -

 


Tulevia tapahtumia
Sivua viimeksi muokattu 25.01.2016