Laura Voutilainen ja Kaartin soittokunta

Pidä huolta -konsertti

  • Ke 2.9. klo 19 Iso sali 

Laura Voutilainen on musiikin moniammattilainen, jonka tarina alkoi vuonna 1993 singlejulkaisulla "Muuttanut oot maailmain". Uransa aikana Laura on tuottanut useita konsertti- ja show-kiertueita ja ollut mukana Uuden Iloisen Teatterin musiikki-iloitteluissa sekä Suomen Euroviisuissa. Hänelle myönnettiin vuonna 2010 Iskelmä-Finlandia -palkinto. Lauran uusin tunnelmallinen talvialbumi Ihmeitä julkaistiin lokakuussa 2011. Laura kulkee musiikillisella taipaleellaan omia polkujaan - hän etsii jatkuvasti uusia haasteita ja uutta yleisöä seuraten unelmaansa.

Suomen vanhin yhtäjaksoisesti toiminut ammattiorkesteri, Kaartin soittokunta, aloitti toimintansa 1819. Nykyisin soittokunta on 48-henkinen Suomen puolustusvoimien edustussoittokunta, joka esiintyy Puolustusvoimien tilaisuuksien lisäksi valtiollisissa edustustilaisuuksissa kuten valtiovierailuilla ja Tasavallan presidentin itsenäisyyspäivän vastaanotolla. 

Lisäksi soittokunta soittaa yleisölle avoimia konsertteja ympäri vuoden. Kevät-, syys- ja joulukonserttien ohella järjestettävissä Töölö-sarjan konserteissa esitellään uutta puhallinmusiikkia vierailevien kapellimestarien ja solistien kanssa. Kaartin soittokunnan sisällä toimii myös maineikkaita kamarimusiikkiyhtyeitä, kuten Kaartin Seitsikko, Puu5 ja Tusan Brass.

Tuotanto Tampere-talo ja Tampereen Messut

Lipunmyynti

Osta lippu Tampere-talon lipunmyynti
puh. 0600 94500 (1,98 €/min+pvm)

Tilaa tarjoilu

Tilaa tarjoilu Vältä jonottaminen tilaamalla
väliaikatarjoilut etukäteen.

Liput

Alk. 28 €

Linkit

Laura Voutilainen
Kaartin soittokunta


Tulevia tapahtumia
Sivua viimeksi muokattu 28.04.2015