Marion

vierailijana Viktor Klimenko

  • To 19.10.2017 klo 19 Pieni sali

Marion Rung ja Viktor Klimenko ovat viihdyttäneet sekä suomalaisilla että kansainvälisillä estradeilla yhteensä huikeat yli 111 vuotta. Marion ja Viktor – jos ketkä – ovat ehdottomat Suomi-viihteen legendat. He haluavat juhlia tätä vuotta antaen kuulijoilleen juuri sitä, mitä he ovat odottaneetkin: nostalgiaa ja slaavilaisia sävelmiä.

Konsertissa kuullaan Marionin ja Kasakan tunnetuksi tekemiä, kansalaisten rakastamia israelilaisia ja venäläisiä kansanlauluja, joita nämä molemmat legendaariset ammattilaiset ovat aikaisemmin itse levyttäneet sekä myös yhdessä esittäneet matkan varrella. He molemmat ovat luoneet ja tehneet uraa niin laulajina kuin näyttelijöinäkin unohtamatta edustuksiaan monissa eri kansallisissa ja kansainvälisissä kilpailuissa.

Marion on israelilaisen musiikin Suomi-kuningatar, viihdetaiteilija, jonka slaavilaisvoittoisista israelilaisista lauluista kuulijat ovat aina pitäneet. Marionin Shalom ilmestyi 1972 ja sisälsi Israelilaisia kansanlauluja hepreaksi ja jiddišiksi laulettuna. Nämä laulut ovat viihdetaiteilija Marionille erityisiä.

Viktor Klimenkoa puolestaan tituleerataan syystä viimeiseksi kasakkataiteilijaksi. Viihdetaiteilija Klimenko on ainakin Euroopan alueella ainoa edelleen esiintyvä, syntyperäinen kasakkataiteilija.
– Minulla on ollut visio, joka nyt toteutuu. Olen siis profeetta, Viktor Klimenko toteaa hymysuin.


Tuotanto Tampere-talo

Lipunmyynti

Osta lippu Tampere-talon lipunmyynti
puh. 0600 94500 (1,98 €/min+pvm)

Tilaa tarjoilu

Tilaa tarjoilu Vältä jonottaminen tilaamalla
väliaikatarjoilut etukäteen.

Liput

24/29 €


Tulevia tapahtumia
Sivua viimeksi muokattu 15.05.2017