Media

Palvelemme mediaa

Viestintäpäällikkö Jaani Haapasalo, p. 03 243 4010
Viestintäpäällikkö Anne Sivula, vanhempainvapaalla
Viestintäsuunnittelija Jenni Ruotsalo, p. 03 243 4015
etunimi.sukunimi@tampere-talo.fi
viestinta@tampere-talo.fi

Tiedotteet ovat ePressin mediapankissa. Jos haluat tiedotejakelulistalle, ota yhteyttä talon viestintään. Viestinnästä saat apua myös kuvausten ja haastateltavien järjestämisessä.

Lehdistölippuja talon oman tuotannon konsertteihin ja tapahtumiin voi tiedustella viestinnästä. Vuokrakonserttien lehdistölipuista ja vuokratapahtumia koskevista mediakäytännöistä vastaa aina kyseisen tapahtuman tai konsertin järjestäjä. Tampere Filharmonia vastaa omista konserteistaan. Katso orkesterin yhteystiedot tästä.

Pressikuvat talon tuottamista konserteista ja esityksistä löytyvät kuvagalleriasta sekä ePressin kuvapankistaKuvat on tarkoitettu käytettäväksi esityksiä koskevien juttujen kuvitukseen. Kuvaajan nimi on mainittava julkaisun yhteydessä. Kaupallisesta käytöstä on sovittava erikseen. Vuokrakonserttien kuvia saa tapahtuman järjestäjältä. 

Konserteissa saa kuvata pääsääntöisesti 2-3 ensimmäistä kappaletta ilman salamaa, esitystä ja yleisöä häiritsemättä. Kuvauskäytännöt määrää aina viime kädessä artisti tai tapahtuman järjestäjä. Vuokrakonserttien järjestäjät vastaavat omien tapahtumiensa kuvauskäytännöistä. 

Toimintakertomukset

Logot

Video vie matkalle talon arkeen ja juhlaan

 


Tulevia tapahtumia
Sivua viimeksi muokattu 19.05.2017