Tampere Beatles Happeningin ennakkomyynti alkoi

Tiedote 1.10.2014
Julkaistavissa heti

Kuudes Tampere Beatles Happening järjestetään Tampere-talossa 27.-28.3.2015. Luvassa on jälleen viikonloppu täynnä nostalgista, ajatonta musiikkia. Aiempien vuosien tavoin myös vuoden 2015 juhlassa kuullaan The Beatles - ja 60's-tulkintoja niin Suomesta kuin ulkomailta.

Vuoden 2015 ohjelmaa rakentaa yhdessä Tampere-talon festivaalitiimin kanssa Tampere Beatles Happeningin uusi taiteellinen johtaja Mikko Kangasjärvi. Ensimmäiset esiintyjät ovat nyt selvillä.

Maaliskuun viimeisenä viikonloppuna Tampere-talossa esiintyvät italialainen Brothel Creepers, brittiyhtye Hamburg Beat, brasilialaisduo Gleison Tulio ja Keilla Jovi, yhdysvaltalainen Jay Goeppner, John Lennonin The Quarrymen -yhtyeen alkuperäisjäsen, britti Len Garry sekä kotimaiset The Skylarks, Urban Crow, Jiri Nikkinen The Beatles Tribute Band, Beat Less ja Seppo Tammilehto Beatline featuring Freeman.

Eksoottinen mauste Tampere Beatles Happeningissä on espanjalainen nukketeatteriesitys Titiri Beatles Cabaret.

– Pystymme tarjoamaan jälleen uutta näkökulmaa The Beatlesiin ja sen ympärillä elävään kulttuuriin, tapahtuman tuottaja Mari Niskanen Tampere-talosta iloitsee.

– Nyt varmistunut bändikatras on mainio valikoima erinomaiseksi todettua laatua ja Tampereella tuoreita kasvoja. Jo tämänhetkisen ohjelman perusteella on helppo luvata, että viikonlopusta tulee antoisa.

Vuoden 2015 Tampere Beatles Happeningissä kisaillaan myös perinteinen pubivisa ja löydetään ne puuttuvat The Beatles -aarteet Vinylmania-levytorilta. Lisäksi VR:n Tapahtumajuna tuo halukkaat Helsingistä Tampereelle viettämään rytmikästä viikonloppua. Eikä tässä vielä kaikki: Tampere Beatles Happening julkaisee tarkennuksia ja lisäyksiä ohjelmaansa vielä lokakuun aikana.

Tampere Beatles Happeningin 75 euron hintainen festivaalipassi on nyt myynnissä Tampere-talon Lipputoimistossa sekä Lippupisteen toimipisteissä. Myös hotellipaketit Holiday Inn -hotelliin ovat jo saatavilla. Päivälippuja sekä yksittäisiä konserttilippuja tulee myyntiin myöhemmin.

www.beatles.fi
www.brothelcreepers.it
http://hamburgbeat.co.uk
www.gleisontulioekeillajovi.com.br
http://jaygoeppner.com
www.kaenkoski.fi/skylarks/suindex.html
www.theurbancrow.com
www.jirinikkinen.net
www.tammilehto.org
www.facebook.com/titiribeatles
www.tampere-talo.fi

Pressikuvia festivaalin esiintyjistä:
www.verstas.com/pop/materials
käyttäjä: beatles
salasana: taittaja

Lisätietoja

Tuottaja Mari Niskanen, Tampere-talo, puh, 050 388 7154, mari.niskanen@tampere-talo.fi

Taiteellinen johtaja Mikko Kangasjärvi, Tampere Beatles Happening, puh. 045 672 7040, mikko.kangasjarvi@gmail.com

Festivaalin tiedotus

Markku Makkonen, puh. 040 537 9072, markku.makkonen@verstas.com 


Tulevia tapahtumia
Sivua viimeksi muokattu 01.10.2014