Tampere-talo nimitti uusia avainhenkilöitä

Mediatiedote
1.3.2017 klo 09.00

Kulttuuri- ja kongressikeskus Tampere-talo uudistuu, palvelee tulevaisuudessa entistäkin laajempaa asiakaskuntaa ja tavoittelee sekä kotimaisten että kansainvälisten kävijöiden kasvua. Tätä varten talo on uudistanut organisaatiotaan ja nimittänyt uusia avainhenkilöitä. Yritys- ja kuluttaja-asiakkaita palvellaan 1. maaliskuuta 2017 alkaen omilla liiketoiminta-alueillaan, joita tukevat teknisen tuotannon ja hallinnon yksiköt.

Yritysasiakasliiketoiminnasta ja tuotannosta vastaavaksi liiketoimintapäälliköksi on nimetty medianomi (AMK) Maria Sahlstedt. Hän on toiminut kymmenen vuoden ajan tapahtumatuotannon ja -myynnin, viestinnän sekä markkinoinnin tehtävissä kotimaisten ja kansainvälisten, useilta eri toimialoilta tulevien asiakkaiden parissa. Viimeiset neljä vuotta hän on työskennellyt Tampere-talossa ja siirtyy uuteen tehtäväänsä tuotantopäällikön tehtävästä.

‒ Tampere-talo menee vauhdilla eteenpäin. Liiketoimintapäällikkönä haluan varmistaa, että tarjoamme jatkossakin laatua ja palvelua, joihin asiakkaat ovat tyytyväisiä. Yhdessä talon kokeneiden asiantuntijoiden kanssa kehitämme aktiivisesti uusia tuotteita ja tapoja tehdäksemme tapahtumaelämyksistä vieläkin mieleenpainuvampia, Sahlstedt kertoo.

Sahlstedtin huhtikuussa alkavan äitiysvapaan sijaiseksi on valittu KTM Eija Vartila. Hän on työskennellyt yli 20 vuotta Stockmann Oyj:llä monipuolisissa johtotehtävissä Tampereella, Helsingissä, Pietarissa ja Moskovassa. Viimeksi hän on toiminut Tampereen tavaratalon johtajana. Vartila aloittaa tehtävässään Sahlstedtin rinnalla 1. maaliskuuta.

‒ Olen todella iloinen saadessani liittyä mukaan Tampere-talon ammattilaisten hienoon joukkoon. Olen innoissani talon upeista tulevaisuudensuunnitelmista, Vartila kertoo.

Tampere-talon uudessa organisaatiossa kuluttaja-asiakkaista vastaavan liiketoimintapäällikön tehtävää hoitaa toimitusjohtaja Paulina Ahokas. Yhtiön johtoryhmään kuuluvat 1. maaliskuuta alkaen toimitusjohtajan ja liiketoimintapäälliköiden lisäksi hallintopäällikkö Marja Virta, myynti- ja markkinointipäällikkö Marjut Heinonen, kokouksista, kongresseista ja yritystapahtumista vastaava myyntipäällikkö Leena Sulonen sekä ohjelmapäällikkö Timo Suomi.

‒ Tampere-talon toiminnallinen uudistuminen on merkittävä mahdollisuus niin Tampereelle kuin Pirkanmaalle. Uusien nimitysten ja organisaation uudistamisen pohjalta vahvistamme kykyämme palvella asiakkaita entistä paremmin. Olen todella iloinen ja ylpeä saadessani tehdä töitä koko talon upeiden ammattilaisten kanssa, sanoo toimitusjohtaja Paulina Ahokas.

Tampere-talon toiminta on ollut voimakkaassa kasvussa jo viimeiset viisi vuotta. Tänä aikana Tampere-talo Osakeyhtiön liikevaihto on kasvanut 60 prosenttia. Vuonna 2016 liikevaihto kasvoi 15 prosenttia edellisvuodesta ja nousi 9,2 miljoonaan euroon. Liikevaihto ja muut tuotot olivat yhteensä 15 miljoonaa.

Lisätietoja

Toimitusjohtaja Paulina Ahokas, puh. 040 551 1551, paulina.ahokas@tampere-talo.fi
Liiketoimintapäällikkö Maria Sahlstedt, puh. 040 1470693, maria.sahlstedt@tampere-talo.fi
va. liiketoimintapäällikkö Eija Vartila, puh. 050 388 9628

Lehdistökuvia

lataa tästä

Kuvissa liiketoimintapäälliköt Maria Sahlstedt ja Eija Vartila
Kuvaaja Anna-Kaisa Noki

Lisätietoja 

Lehdistötiedote 27.2.2017: Tampere-talolla jälleen ennätysvuosi

www.tampere-talo.fi

www.ravintolatuhto.fi

www.muumimuseo.fi


Tulevia tapahtumia
Sivua viimeksi muokattu 01.03.2017