Kevään kovimpien Kotibileiden ohjelmaa julki ja liput myynnissä!

Tiedote 14.3.2016
Julkaisuvapaa  

Kotibileiden makuuhuoneessa tunnelmoivat laulaja-lauluntekijät Laura Moisio, Topi Saha ja Nicolas Kivilinna. Tamperelainen Moisio nousi toisella kokopitkällä albumillaan Ikuinen valo Emma-ehdokkaaksi ja kilpailemaan arvostetusta Teosto-palkinnosta. Kaupunkilaisromantikko Topi Saha yhdistelee musiikissaan folkpoppia ja vanhoja tarinoita. Menneestä ammentaa myös illan nuorin esiintyjä Nicolas Kivilinna, jonka lauluissa kumarretaan muun muassa Eino Leinon ja Lauri Viidan suuntaan.

Jos makuuhuoneessa rauhoitutaan, niin olohuoneessa bailataan bileiden loppuun saakka. Olohuoneen lavan valtaa illan aikana muun muassa purkkapunkpoppoo Have You Ever Seen The Jane Fonda Aerobic VHS?. Kiitettävän mittaisella nimellä varustettu kouvolalaisyhtye sai musiikkiväeltä viime vuonna vuoden lupaavimman nuoren yhtyeen tittelin, ja bändi onkin jo kiinnitetty ensi kesäksi muun muassa Provinssiin ja Roskildeen. Olohuoneen ohjelma täydentyy lähiaikoina.

Kaikista esiintyjistä lisätietoa täältä: www.kotibileet.info/esiintyjat

Esiintyjäjulkistusten myötä myös tapahtuman liput ovat nyt myynnissä Lippupisteellä opiskelijaystävälliseen hintaan 15 € + mahdolliset palvelumaksut. Tapahtuma on K18.

Lisätietoa lipunmyynnistä täältä: www.kotibileet.info/liput

Tampere-talon Sorsapuistosalissa 16. huhtikuuta järjestettävät Kotibileet on uudenlainen tapahtumakonsepti, jonka tarkoituksena on tehdä konserttitaloa tutuksi myös uusille kohderyhmille. Makuuhuoneen ja olohuoneen lavojen lisäksi erilaista alueohjelmaa löytyy ympäri Sorsapuistosalia, joka jaetaan kankailla huoneisiin ja sisustetaan muistuttamaan oikeita kotibileitä. Tuotannosta vastaa vapaaehtoinen nuorista aikuisista koottu työryhmä yhdessä Tampere-talon kanssa. Työryhmän tavoitteena on rakentaa tapahtuma, johon he itse haluaisivat osallistua.

Lisätietoja 
www.kotibileet.info
www.facebook.com/kotibileettre
www.instagram.com/kotibileet

Yhteydenotot

info.kotibileet@gmail.com

Niina Rajaniemi, niina.kotibileet@gmail.com (050 4934156)

Anna-Kaisa Kaplas, annakaisa.kotibileet@gmail.com (040 7741668)


Tulevia tapahtumia
Sivua viimeksi muokattu 14.03.2016