Beatles-kirkko järjestetään jälleen

Tiedote
Julkaistavissa ma 15.12.2014 kello 10

Tampere Beatles Happeningin vuonna 2013 toteuttama Beatles-kirkko järjestetään myös vuoden 2015 tapahtumassa. Viimeksi suuren suosion saavuttanut hyväntekeväisyysjumalanpalvelus koetaan tällä kertaa Aleksanterin kirkossa Hämeenpuiston laidalla.

Lauantaina 28. maaliskuuta kello 11 alkavassa jumalanpalveluksessa virret ja muu musiikki korvataan Beatles-sävelmillä. Beatles-pastori Tapio Pajunen ja ylikanttori, Tampere Beatles Happeningin taiteellinen johtaja Mikko Kangasjärvi vaikenevat vielä esilaulajiksi kutsutuista artisteista, mutta lupaavat, että tilaisuuden tunnelma tulee olemaan sekä harras että tulevaisuuteen luottavaisesti katsova. Beatles-musiikki antaa iloa ja lohtua ja sopii myös kirkkoon kuin luonnostaan. Tilaisuuteen on vapaa pääsy. Jumalanpalveluksessa kerättävän kolehdin avulla tuetaan vähäosaisia Suurella sydämellä -toiminnan kautta.

Kuudes Tampere Beatles Happening järjestetään Tampere-talossa maaliskuussa 2015. Luvassa on jälleen viikonloppu täynnä nostalgista, ajatonta musiikkia. Aiempien vuosien tavoin myös vuoden 2015 juhlassa kuullaan The Beatles - ja 60's-tulkintoja niin Suomesta kuin ulkomailta.

Tampere-talon maaliskuun viimeisen viikonlopun esiintyjiä ovat italialainen The Brothel Creepers, brittiyhtye Hamburg Beat, brasilialaisduo Gleison Tulio & Keilla Jovi, yhdysvaltalainen Jay Goeppner, John Lennonin The Quarrymen -yhtyeen alkuperäisjäsen, britti Len Garry, The Skylarks, The Urban Crow, Jiri Nikkinen The Beatles Tribute Band, Seppo Tammilehto Beatline featuring Freeman, Liverpoolissa asuva, itävaltalainen MonaLisa Twins, erään rumpalin peilikuva Ringer Star, rakastettu Beatles-tulkitsija Pepe Willberg, rockaava trio Joe Vestich, Erik Valkama & Matthau Mikojan, tapahtuman taiteellisen johtajan Mikko Kangasjärven ja kosketinguru Anssi Tikanmäen vetämä Beat Less sekä espanjalainen nukketeatteriesitys Titiri Beatles Cabaret.

Vuoden 2015 Tampere Beatles Happeningissä kisaillaan myös perinteinen pubivisa ja löydetään ne puuttuvat The Beatles -aarteet Vinylmania-levytorilta. Lisäksi VR:n Tapahtumajuna tuo halukkaat Helsingistä Tampereelle viettämään rytmikästä viikonloppua.

Tampere Beatles Happeningin 75 euron hintainen festivaalipassi on myynnissä Lippupisteen toimipisteissä ja Tampere-talon lipputoimistossa. Myös hotellipaketit Holiday Inn -hotelliin ovat saatavilla ja yksittäisiä konserttilippuja on nyt myynnissä.

Lisätietoa tapahtumasta ja sen konserteista:
www.beatles.fi
www.tampere-talo.fi
www.suurellasydamella.fi

Esiintyjäkuvapankki

Lisätietoja

Tapio Pajunen, keräysjohtaja, Yhteisvastuukeräys
puh. 0400 870 041, tapio.pajunen@yhteisvastuu.fi

Mikko Kangasjärvi, taiteellinen johtaja, Tampere Beatles Happening
puh. 045 672 7040, mikko@beatles.fi

Mari Niskanen, tuottaja, Tampere-talo
puh. 050 388 7154, mari.niskanen@tampere-talo.fi

Tiedotus: Markku Makkonen
puh. 040 537 9072, markku.makkonen@verstas.com


Tulevia tapahtumia
Sivua viimeksi muokattu 15.12.2014