Kulttuurin ja elinkeinoelämän ykkösvaikuttajat mukana Bisnes ja kulttuuri -seminaarissa syyskuussa Tampere-talossa, pääpuhujana ministeri Anne Berner

Tiedote 15.6.2015
Julkaistavissa heti 

Pirkanmaan kulttuurialan ja elinkeinoelämän vaikuttajat kohtaavat Tampere-talossa 21.9. järjestettävässä Bisnes ja kulttuuri -seminaarissa. Tiedotusvälineiden edustajat ovat tervetulleita tilaisuuteen. Tapahtuman pääpuhujina on huippunimiä: ministeri Anne Berner, tietokirjailija Katleena Kortesuo, taiteilija ja kuraattori Irma Optimisti sekä toiminnanjohtaja Iiris Autio. Puheenvuorojen jälkeen käytäviä pöytäkeskusteluita vetävät yritys- ja kulttuurielämän tunnetut nimet.

Seminaarissa pureudutaan kysymykseen siitä, uskallammeko rikkoa rajoja ja vanhoja toimintamalleja ja miten voimme hyödyntää uusia ansainnan malleja ja työn muotoja. Yrittäjä ja ministeri Anne Berner kertoo vetämästään Uusi Lastensairaala 2017 -hankkeesta. Tietokirjailija Katleena Kortesuo puhuu viestinnän digitalisoitumisesta ja muutokseen liittyvistä haasteista. Performanssitaiteilija, kauppatieteiden tohtori Irma Optimisti lähestyy toimintastrategioita kaaosteoreettisesta näkökulmasta. Toiminnanjohtaja Iiris Autio kertoo kansainvälistä arvostusta keränneen Tero Saarinen -tuoteperheen ja tanssiryhmän menestystekijöistä.

‒ Voimakkaasti muuttuva ympäristömme, kansainvälistyminen ja digitalisaatio suorastaan kutsuvat meitä rikkomaan rajoja. Monet yritys- ja kulttuuritoimijat pohtivat, kuinka vastata tähän haasteeseen. Suomen uusi hallitus on muodostettu yritysmaailman opein murtamalla vanhoja perinteitä. Sekä kulttuuri- että yritysmaailma joutuvat etsimään paitsi uusia toimintatapoja, myös ennakkoluulottomia yhteistyömuotoja, toteaa Martti Silvennoinen Kulttuurikummit ry:stä.

Seminaarin taustalla olevia yritys- ja kulttuurialan kohtaamisia on järjestetty Pirkanmaalla jo yhdeksän vuotta. Seminaarin järjestävät Tampere-talo, Tampereen kaupunki, Tampereen Kauppakamari ja Kulttuurikummit ry.

Lisätietoja tapahtumasta, ohjelmasta ja puhujista
Bisnes ja kulttuuri -seminaari ma 21.9.2014 klo 11‒16 Tampere-talon Sorsapuistosalissa

Median akkreditointi: tiedottaja Anne Sivula, Tampere-talo, puh. 03 243 4250, anne.sivula@tampere.talo.fi

Seuraa Twitterissä, keskustelu aihetunnisteella #Bisneskulttuuri
Tapahtuma Facebookissa

Lisätietoja

Toimitusjohtaja Paulina Ahokas, Tampere-talo, puh. 040 5511 551, paulina.ahokas@tampere-talo.fi

Yhteyspäällikkö Akira Ropo, Tampereen kauppakamari, puh. 0500 622 128, akira.ropo@tampereenkauppakamari.fi

Tilaajapäällikköä Lauri Savisaari, Tampereen kaupunki, puh. 040 801 6081, lauri.savisaari@tampere.fi

Martti Silvennoinen, Kulttuurikummit ry, puh. 0400 701 5395, martti.silvennoinen@kotiportti.fi


Tulevia tapahtumia
Sivua viimeksi muokattu 15.06.2015