Tampere-talon kevään ohjelmistoon Kansainvälisen naistenpäivän konsertti ja hulvaton Wappu Show

Tiedote 16.2.2015
Julkaistavissa heti

Yö-yhtyeen keulakuva Olli Lindholm esittää Kansainvälisen naistenpäivän konsertissa 8. maaliskuuta sekä bändin että soolouransa kappaleita. Mukana triossa ovat Mikko Kangasjärvi ja Jari Latomaa. Kaksikko Antti Majanlahti ja Janne Viitaniemi taikovat puolestaan Wappu Show’n yhdessä näyttelijäopiskelijoiden kanssa. Kolme näytöstä sisältää komiikkaa, tanssia ja laulua. Lipunmyynti on alkanut tänään maanantaina 16. helmikuuta.

Olli Lindholm aloitti musiikillisen uransa rujona punkkarina Appendixin riveissä ja sulatti 80-luvulla tyttöjen sydämet Yö-yhtyeen söpönä solistina. Samat tytöt ovat aikoja sitten kasvaneet naisiksi, mutta eivät suinkaan ole hylänneet idoliaan. Yö-yhtye on kerännyt Tampere-talon Ison salin täyteen vannoutunutta faniporukkaa kerta toisensa jälkeen.

Naistenpäivän kunniaksi Lindholm irrottautuu nyt The Voice of Finlandin TV-tähden roolistaan ja tuo Yön musiikin Pienen salin lavalle riisutulla kolmen kovan kokoonpanolla. Pitkän linjan tuottaja-muusikko ja harmonikan soiton maailmanmestari Mikko Kangasjärvi vaikuttaa nykyisin myös Tampere Beatles Happeningin taiteellisena johtajana. Myös Jari Latomaa aloitti musiikillisen uransa harmonikan soitolla ja on sittemmin oman keikkailunsa ohessa tuottanut useita suomalaisia eturivin artisteja. Illan ohjelmisto sisältää Yö-yhtyeen ja Olli Lindholmin soolotuotannon kappaleita täydennettynä tunnelmallisilla lainabiiseillä.

Voimakaksikko Antti Majanlahti ja Janne Viitaniemi tuo vappuna Pienen salin lavalle jotain ennennäkemätöntä. Havuja perkele -revyystä tuttu kaksikko rakentaa yhteistyössä Tampereen yliopiston näyttelijäopiskelijoiden eli Teatteri Kurskin kanssa kuplivan, kuohuvan ja ilon sfääreihin kohoavan Wappu Show’n. Se sisältää hulvatonta komiikkaa sekä huikeita tanssi- ja laulunumeroita. Ennen konserttia ravintolassa on tarjolla kuohuvaa juomaa sekä Tampere-talon keittiömestarin villejä voileipiä.

Su 8.3. klo 18 Pieni sali
Olli Lindholm Trio
Kansainvälisen naistenpäivän konsertti
Liput alk. 25 € sisältäen kuohuviinimaljan
Tuotanto Tampere-talo
Esiintyjät:
Olli Lindholm, laulu
Mikko Kangasjärvi, koskettimet ja laulu
Jari Latomaa, koskettimet, akustinen kitara ja laulu
Pressikuvia 

To 30.4. klo 18 ja pe 1.5. klo 15 ja 18 Pieni sali
Wappu Show
Liput 30 € sisältäen villivoileivän ja vappumaljan
Tuotanto Tampere-talo
Esiintyjät: Tampereen yliopiston näyttelijäopiskelijat eli Teatteri Kurski sekä Janne Vee ja Antti Äm
Käsikirjoitus: Janne Viitaniemi, Antti Majanlahti, Teatteri Kurski
Musiikin johto ja sovitus: Janne Viitaniemi
Ohjaus: Antti Majanlahti

Lisätietoja

Kansainvälinen naistenpäivän konsertti: Tuottaja Mari Niskanen, mari.niskanen@tampere-talo.fi, puh. 050 388 7154

Wappu Show: Janne Viitaniemi, famoso@sci.fi, puh. 0500 624 408

 


Tulevia tapahtumia
Sivua viimeksi muokattu 16.02.2015