Yllätysnimet Pauli Hanhiniemi ja Mikko Kuustonen mukaan Tampere-talon hyväntekeväisyyskonserttiin

Mediatiedote
Julkaistavissa heti

Tampere-talossa 3. huhtikuuta pidettävän Sylissä-konsertin esiintyjäkaarti täydentyy, kun Mikko Kuustonen ja Pauli Hanhiniemi liittyvät jo ennestään nimekkääseen solistijoukkoon. Konsertin tuotto käytetään Tampereen yliopistollisen sairaalan Taysin hyväksi ja ohjataan erityisesti syöpää sairastavien lasten ja heidän vanhempiensa viihtyvyyden lisäämiseen pitkien sairaalahoitojaksojen aikana. Konsertin lipunmyynti käy vilkkaana ja talo on täyttymässä hyvää vauhtia.

‒ Sylissä-suurkonsertti antaa mahdollisuuden elää ihmisiksi ja seistä toistemme tukena. Koen, että olemme artisteina tässä tehtävässä samalla viivalla yleisön kanssa. Uskon, että tämä ilta voi muuttaa monen pienen potilaan ja heidän läheistensä arjen kirkkaammaksi, sanoo laulaja Mikko Kuustonen.

Tampere-talon konsertissa nähdään myös Anna Eriksson, Maarit ja Sami Hurmerinta, Janna Hurmerinta, Petra, Jonne Aaron, Pete Parkkonen, Heikki Hela & Heikki Silvennoinen, Arttu Wiskari, stand up -mestari Riku Suokas ja drag show -taiteilija Jukka K.

Sylissä-konsertin juontavat Sami Hintsanen, Minka Kuustonen, Jenni Ahola, Heidi Sohlberg, Varpu Nummela, Kaisa Hela, Satu Kotonen ja Paulina Ahokas. Illan kapellimestarina toimii Ali Ahmaniemi.

Haastekampanja ja huutokauppa tukemassa keräystä

Hyvinvointiyrittäjä Jutta Gustafsberg on käynnistänyt tänään haastekampanjan tukeakseen Sylissä-konserttia. Gustafsberg on haastanut Facebookissa kaikki noin 140 000 seuraajaansa sekä yrityksiä mukaan kampanjaan. Haastevideo löytyy Gustafsbergin Facebook-sivulta sekä Youtubesta. Konserttia tukee myös iskelmätähti Anne Mattila, jonka tauluhuutokauppa on meneillään Annen taidekahvilan Facebook-sivulla.

Konsertin tuotolla hankitaan Taysiin lapsille leluja, pelejä ja kalusteita sekä kustannetaan osastolle lastenkulttuuria. Keräys tukee myös perheiden yhdessäoloa toimivammilla tilaratkaisuilla ja mahdollistaa vanhempien yöpymisen osastolla. Samalla halutaan huolehtia vaativaa työtä tekevän henkilökunnan jaksamisesta.

Konsertin järjestävät Tampere-talo ja Tampereen Lastenklinikan Tuki ry. Konsertin yhteistyökumppanit ovat Aamulehti, Radio Classic, Akun Tehdas, Tuotantoyhtiö Legenda, Kreatiivi, Markkinointiosakeyhtiö i2, Syli ry, Salibandy Club Classic, Lippu.fi, Lavem by Muotitalo Tyynelä, Tappara, Ilves, Ravintola.fi ja Live Nation. Artistit esiintyvät konsertissa ilman palkkiota.

Lisätietoja

Tampere-talo: ohjelmapäällikkö Timo Suomi puh. 040 537 6280, timo.suomi@tampere-talo.fi
Tampereen Lastenklinikan Tuki: projektipäällikkö Susanna Lohiniemi puh. 050 4311 987, susanna.lohiniemi@tampereenlastenklinikantuki.fi

Media

Haastattelupyynnöt, pressiliput: viestintäpäällikkö Anne Sivula, p. 03 243 4250, anne.sivula@tampere-talo.fi

Pressikuvia

KERÄYS

Lahjoitustilit:
FI 85 5730 0820 7462 75 Tampereen Seudun Osuuspankki ja FI 75 1723 3000 0108 41 Nordea.

Lahjoittaa voit myös osoitteessa www.lahjoitalapsille.fi viestikenttään ”Konsertti”.

Keräysluvan numero: RA/2016/736. Keräysaika 7.11.2016 - 6.11.2018. Konsertin aikana lipaskeräys.

Tampereen yliopistollinen sairaala (Tays) hoitaa alle 16-vuotiaita lapsia ja nuoria, jotka sairastavat veritauteja ja syöpää. Yleisimpiä osastolla hoidettavia veri- ja syöpäsairauksia ovat leukemia ja aivokasvaimet. Lisäksi lapsilla ja nuorilla esiintyy muita kiinteitä kasvaimia muun muassa munuaisissa, imusolmukkeissa ja luustossa. Tampereen Lastenklinikan Tuki ry on perustettu vuonna 1994, ja se toimii tiiviissä vuorovaikutuksessa Tampereen yliopistollisen sairaalan lasten ja nuorten hoidon asiantuntijoiden ja potilaiden kanssa. Yhdistys on lahjoitusvaroin ja tapahtumatuotoilla kustantanut merkittävän määrän hoitolaitteita, leluja ja viihtyvyyttä pienille potilaille. Yhdistys toimittaa Sylissä -konsertin tuoton lasten syöpäosastolle käytettäväksi.

Lue myös: http://www.pshp.fi/fi-FI/Toimipaikat/Tays_Keskussairaala/Hoitoyksikot/Lastenosasto_6


Tulevia tapahtumia
Sivua viimeksi muokattu 16.03.2017