Tampere-talo kasvaa ja komistuu: Uudet tapahtumatilat avataan yleisölle toukokuussa

KUTSU MEDIALLE 18.5.2016
Tiedotustilaisuus perjantaina 27.5.2016 klo 11.00‒12.00 Tampere-talossa, Yliopistonkatu 55, kokoustila Maestro 3. kerros

Kongressi- ja kulttuurikeskus Tampere-talo Osakeyhtiö käynnisti viime kesänä mittavan toiminnallisen uudistushankkeen. Tämän ja ensi vuoden aikana taloon tulee uusia tiloja ja palveluita sekä entistä laajempaa tapahtumatarjontaa. Kaikkiaan 22 miljoonan euron kokonaisinvestointi on itsenäisyyden juhlavuoden suurin kulttuurirakentamisen hanke Suomessa.

Rakentamisen ensimmäinen etappi saavutetaan toukokuun lopulla, kun Tampere-talo avaa yleisölle kolme uutta kokous- ja tapahtumatilaa. Ne sijaitsevat Sorsapuiston ja Viinikankadun kulmassa olevassa lisärakennuksessa.

Tiedotustilaisuudessa toimitusjohtaja Paulina Ahokas ja kongressipäällikkö Leena Sulonen kertovat, kuinka talon uudistus- ja laajennustyöt etenevät sekä käyvät läpi, mitä investointi uusiin tiloihin merkitsee kongressi-, kokous- ja tapahtumabisneksen näkökulmasta.

Tarjolla on salaattibuffet ja kahvit klo 11.00 alkaen. Puheenvuorot alkavat klo 11.15, minkä jälkeen media pääsee kiertämään uusissa tiloissa, tekemään haastatteluita ja valokuvaamaan.

Lisätietoja ja ilmoittautuminen

Tiedottaja Anne Sivula, p. 040 717 4873, anne.sivula@tampere-talo.fi

www.tampere-talo.fi/talouudistuu 


Tulevia tapahtumia
Sivua viimeksi muokattu 18.05.2016