Kaksi vahvaa pirkanmaalaista Tampere-talo ja Koskiklinikka yhteistyöhön

Tiedote 19.3.2015
Julkaistavissa heti

Tampere-talo ja Koskiklinikka ovat solmineet sopimuksen yhteistyökumppanuudesta. Tampere-talo on Pohjoismaiden suurin konsertti- ja kongressikeskus, joka kasvaa ja kehittyy lähivuosina palvelemaan ja vastaanottamaan entistä suurempia joukkoja kulttuuri- ja kongressivieraita. Koskiklinikka on tamperelainen yksityinen lääkärikeskus, joka on tutkimuksen mukaan kuluttajien halutuin vaihtoehto lääkäripalveluiden tuottajaksi Pirkanmaalla.

- Kumppanuus Tampere-talon kanssa jatkaa luontevasti kehittymistämme. Me molemmat olemme asiakkaidemme keskuudessa tunnettuja laadusta sekä positiivisesta asiakaskokemuksestamme. Olemme erittäin tyytyväisiä, että Tampere-talo halusi juuri meidät kumppanikseen. Suunnitelmissamme on tiivis, molempia osapuolia hyödyttäviä toiminnallinen ja näkyvä yhteistyö, huhtikuun 2015 alusta alkavaa yhteistyötä kuvailee Koskiklinikan johtava lääkäri Teija Kulmala.

- Yhteistyön myötä Koskiklinikka on mukana tuottamassa ihmisille elämyksiä yhdessä Tampereen upeimmista ympäristöistä. Pääsemme kertomaan nopeasta, monipuolisesta ja aidosti läheisestä palvelustamme Tampere-talon tapahtumakävijöille sekä muille yhteistyötahoille ja yrityksille. Mainoslauseemme mukaisesti: Kun sattuu, meillä tapahtuu, kiteyttää markkinointipäällikkö Suvi Syrjälä Koskiklinikalta.

- Kesällä käynnistyvän remontin myötä Tampere-talo kehittyy merkittäväksi, aina avoinna olevaksi kulttuurikeskittymäksi, jonne asiakkaat tulevat kokemaan elämyksiä taiteen ja kulttuurin, kongressien ja kokouksien, kahviloiden ja hyvän ruuan parissa. Remontin yhteydessä Taloon rakennetaan tilat myös kansainvälisesti merkittävälle museokokonaisuudelle, eli Tampereen taidemuseon Muumilaakson kokoelmille, Tampere-talon toimitusjohtaja Paulina Ahokas kuvailee vuonna 2017 valmistuvaa mittavaa uudistusta.

- Tampere-taloa ja Koskiklinikkaa yhdistävät useat asiat. Olemme molemmat markkinajohtajia aloillamme, pidämme tärkeänä meihin yhdistyvää sinivalkoista, vahvasti suomalaista brändiä ja arvomaailmaa sekä asiakkaan erinomaista palvelukokemusta. Toimintastrategiamme kulmakiviä ovat laatu, luotettavuus ja palvelualttius sekä vahva osaaminen ja halu kehittyä, Ahokas ja Syrjälä kuvailevat.

Tänä vuonna 25-vuotisjuhlavuottaan viettävä Tampere-talo on monipuolinen, laajaa asiakaskenttää palveleva kulttuurin, konserttien, kokousten ja kongressien tapahtumapaikka. Talossa järjestetään vuosittain noin 700 tapahtumaa, joissa vierailee lähes 300 000 erillistä kävijää. Tampere-talo on Pohjoismaiden suurin kulttuuri- ja kongressikeskus ja asiakkaiden valinta jo kuudetta kertaa Suomen kongressitalojen kärkeen. Tampere-talo noudattaa toiminnassaan hyvin kunnianhimoisia ympäristön ja sosiaalisen vastuun periaatteita.

Koskiklinikka on Tampereella lähes 50 vuotta toiminut erikoislääkärikeskus, joka palvelee sekä henkilö- että yritysasiakkaita kaikissa terveyteen liittyvissä asioissa. Koskiklinikka tarjoaa yleis- ja erikoislääkäripalveluja, laboratorio- ja tutkimuspalveluja, työterveyspalveluja sekä yksityisen Koskisairaalan palveluja. Lisäksi Koskiklinikalla toimii vakioasiakkaiden Koskiklubi ja kunto- ja kilpaurheilijoille suunnattu Sporttiklinikka, joka yhteistyössä UKK Instituutin kanssa keskittyy urheilijoiden terveydenhuoltoon.

Lisätietoja

Tampere-talo
Paulina Ahokas, toimitusjohtaja, puh. 040 5511 551

Koskiklinikka
Teija Kulmala, johtava lääkäri, puh. 040 347 4661
Suvi Syrjälä, markkinointipäällikkö, puh. 040 833 8111

www.tampere-talo.fi
www.koskiklinikka.fi
Tampere-talon kuvapankki


Tulevia tapahtumia
Sivua viimeksi muokattu 20.03.2015