Uusi viihdeorkesteri Tampere Pops debytoi Tampere-talossa solisteinaan Saara Aalto ja Pentti Hietanen

Tiedote 21.10.2014
Julkaistavissa heti 

Tampere-talossa on luvassa upea ilta 4. marraskuuta, kun 20 ammattimuusikosta koostuva uusi ja raikas viihdeorkesteri Tampere Pops esiintyy ensi kertaa yleisölle. Solistit Saara Aalto ja Pentti Hietanen tulkitsevat ikimuistoisia Hollywoodin klassikoita, kuten I wanna be loved by you, Strangers in the night, You only live twice, You raise me up, Think sekä My way.

Saara Aalto muistetaan The Voice of Finland finaalista vuodelta 2012. Aalto on työskennellyt ahkerasti musikaaliroolien parissa ja esiintynyt konserteissa ympäri maailmaa. Pentti Hietanen taas tunnetaan muun muassa jättisuosiota keränneestä Tuliset tenorit -konserttikiertueesta sekä lukuisista levytyksistään.

Konsertissa esiintyvät myös Pentti Hietasen vaimo Heini sekä pariskunnan tyttäret Ina ja Roosa. Lavalla nähdään lisäksi Tanssii tähtien kanssa -ohjelmasta tuttu trumpetisti-sovittaja Tero Lindberg, joka kuuluu maamme eturivin trumpetisteihin.

Tampere Popsin runko koostuu Tampereella ja Pirkanmaalla vaikuttavista musiikin ammattilaisista. Jousisoittajat ovat kaikki Tampere Filharmonian muusikoita. Kokoonpanoon kuuluvat lisäksi puhaltajat, komppiryhmä ja taustakuoro.

Tampere Popsin taustalla toimii keväällä 2014 perustettu Tampereen viihdeorkesteriyhdistys. Yhdistyksen puheenjohtaja ja Tampere Filharmonian viulisti István Szalay sanoo pohtineensa jo pidempään viihdeorkesterin perustamista Tampereelle. Keskusteltuaan ideasta ystäviensä ja kollegoidensa kanssa kävi ilmi, että myös he olivat miettineet samaa.

‒ Orkesterimme on laadukas ja muuntautumiskykyinen viihdeorkesteri, joka hallitsee monipuolisesti eri tyylilajit popista rockiin ja operettiin. Soitamme esimerkiksi solistien taustalla, pienryhmänä tai isona viihdeorkesterina tai vaikka house bandina ja tango-orkesterina, Szalay kertoo.

Tampere Popsin taiteellinen johtaja on musiikin monitaituri Antti Rissanen, joka toimii myös 4. marraskuuta olevan debyyttikonsertin kapellimestarina.

Ti 4.11. klo 19 Iso sali
Tampere Pops
Solisteina Saara Aalto sekä Pentti Hietanen perheineen
Liput alk. 32 €, eläkel./opisk. 28 €
Tuotanto Tampere-talo ja Tampere Pops
www.tampere-talo.fi/tampere-pops

Pressikuvia

Lisätietoja

István Szalay, Tampere Pops, puh. 040 504 8799, tamperepops@gmail.com 

Medialiput: tiedottaja Anne Sivula, puh. 03 243 4250, anne.sivula@tampere-talo.fi 


Tulevia tapahtumia
Sivua viimeksi muokattu 21.10.2014