Kutsu tiedotusvälineille: Tampere-talolle Rôtisseurs-kilpi – tervetuloa kilven luovutustilaisuuteen torstaina 25.9. klo 11

22.9.2014
Kutsu tiedotusvälineille

Tampere-talolle on myönnetty Rôtisseurs-kilpi ensimmäisenä kongressi- ja konserttitalona Suomessa. Chaîne des Rôtisseurs’n eli Paistinkääntäjien järjestön myöntämä kilpi on merkki talon ravintolan laadusta ja ruoka- ja palvelutuotteen korkeasta tasosta. Tunnustus luovutetaan talolle valtakunnallisena kilpipäivänä torstaina 25.9. klo 11 Tampere-talossa. Kilven paljastaa pormestari Anna-Kaisa Ikonen.

Mediaa pyydetään ilmoittautumaan tilaisuuteen ke 24.9. klo 12 mennessä: anne.sivula@tampere-talo.fi.

Paistinkääntäjät on ruoka-, juoma- ja ravintolakulttuuria edistävä kansainvälinen gastronominen järjestö. Rôtisseurs-kilpi on järjestön korkein tunnustus. Kriteerien mukaan ruoan pitää olla hyvän makuista ja rakenteellisesti sekä ulkonäöllisesti onnistunutta sekä puhdasta, hygieenisesti valmistettua ja turvallista. Raaka-aineiden ja valmistusmenetelmien pitää olla monipuolisia.

Kilven luovutustilaisuuden ohjelma

  • Rôtisseurs-kilven paljastaminen, pormestari Anna-Kaisa Ikonen, Tampereen kaupunki
  • Rôtisseurs-järjestön puheenvuoro, valtavouti, Bailli Délégué de Finlande Ari Arvonen sekä Bailli de Tampère Mikko Reinikka
  • Virvokkeita ja kauden makupaloja Tampere-talon keittiöstä

Tilaisuudessa ovat paikalla lisäksi ravintolapäällikkö Pasi Vataja, keittiöpäällikkö Juhana Paturi, kongressipäällikkö Erika Eischer ja toimitusjohtaja Paulina Ahokas Tampere-talosta

Lisätietoja

Tampere-talon ravintolapäällikkö, Maître Restaurateur Pasi Vataja, puh. 050 388 7130, pasi.vataja@tampere-talo.fi

Tampere-talon keittiöpäällikkö, Maître Rôtisseur Juhana Paturi, puh. 045 120 4400, juhana.paturi@tampere-talo.fi

Rôtisseurs-kilven myöntämisen kriteerit

Rôtisseurs-järjestö


Tulevia tapahtumia




Sivua viimeksi muokattu 22.09.2014