Tampere-taloon kotoisa tapahtumauutuus

Tiedote 25.2.2016

Kotibileet on uudenlainen tapahtumakonsepti ja Tampere-talon kevään kohokohta

Kuvittele parhaat kotibileet, joissa olet koskaan ollut. Kuvittele sohva, tuoppi ja kaverit ympärille. Kuvittele sitten muutama sata uutta siistiä tyyppiä, makuuhuoneeseen akustisia keikkoja ja olohuoneeseen bileet livemusiikin tahdissa.

Kotibileet on jotain, mitä Tampere-talossa ei ole ennen nähty. Sorsapuistosali sisustetaan lauantaina 16. huhtikuuta oikeaksi kodiksi väliseinien, huonekalujen ja valaistuksen avulla. Jokainen löytää tästä kodista mieleisensä paikan: makuuhuoneen ohjelma koostuu akustisesta livemusiikista, janon tai nälän yllättäessä suunnaksi otetaan keittiö, ja ympäri kotia löytyy lisäksi erilaista tekemistä ja ohjelmaa. Bileet huipentuvat olohuoneeseen, minne vieraat kerääntyvät viihtymään kevään kovimpien keikkojen tahdissa.

Kotibileet on kohtaamispaikka tutuille ja tuntemattomille. Näissä illanistujaisissa ei tarvitse miettiä, kuuluuko meteli naapuriin asti tai riittääkö tilaa koko porukalle. Kotibileet toivottaa tervetulleeksi erityisesti ne vieraat, joille Tampere-talo ei ole ennestään tuttu paikka. Tämän kodin kynnys on matalalla, astu sisään!

Tapahtuman esiintyjien julkaisua voi seurata Kotibileiden Facebook-sivulla lähiviikkojen aikana. Liput tulevat myyntiin Lippupisteelle maaliskuussa. Tapahtuma on K18.

Tuotannosta vastaa nuorista aikuisista koottu vapaaehtoinen työryhmä yhdessä Tampere-talon kanssa.

Lisätietoja

info.kotibileet@gmail.com
www.facebook.com/kotibileettre
www.instagram.com/kotibileet

Niina Rajaniemi, niina.kotibileet@gmail.com (050 4934156)
Anna-Kaisa Kaplas, annakaisa.kotibileet@gmail.com (040 7741668)


Tulevia tapahtumia
Sivua viimeksi muokattu 26.02.2016