Punaiset Delffiinit ja Hullujussi Tampere-talossa 5.10.

Tiedote 26.9.2013
Julkaistavissa heti

Punaiset Delffiinit ja Hullujussi Tampere-talossa 5.10.

Kemiläinen huumoriorkesteri Punaiset Delffiinit ja 70-luvulla valtaisaan suosioon noussut Hullujussi tapaavat Tampere-talon lavalla 5.10. Kyseessä on tribuuttikonsertti, jossa kuullaan läpileikkaus Hullujussin parhaista, kuten Bingo Bango Bongo ja Friduna Skikuna. Tribuuttikonsertin idea käynnistyi Hullujussin juhlavuodesta. Tänä vuonna tulee kuluneeksi 40 vuotta Hullujussin ensimmäisistä levytyksistä.

Punaiset Delffiinit esiintyvät konsertissa kokoonpanolla Henri Hiltunen, Esa Heikkinen, Erkka Kari, Juha Ylitolonen, Matti Aho, Timo Miettunen, Antti Hämeenkorpi ja Antti Pasanen. Illan aikana lavalla vierailevat alkuperäiset hullujussit Heimo "Holle" Holopainen, Tapio "Tapsa" Niemelä ja Yrjö "Ykä" Fonselius.

Konsertin kärkihahmoihin lukeutuu varmasti Heimo ”Holle” Holopainen, jonka vaikuttavaan bändilistaan kuuluvat mm. Islanders, Topmost, Apollo ja H.E.C. Aiemmin Holopainen toimi myös suosittuna radioäänenä, jota kuultiin aikoinaan Rockradion ohjelmissa Pop eilen – tänään ja Kovan päivän ilta sekä Hollen Poppikoulussa. Lukuisten radiotöiden lisäksi Holopanen tunnetaan myös tv-kasvona. Hänen tunnetuin hahmonsa lienee oman tv-shown omannut Frank Pappa. Holopainen on myös käsikirjoittanut tv-ohjelmia, kuten Velipuolikuu ja Mutapainin ystävät, Frank Pappa Show, Iltalypsy ja Hohtohetki.

Ennen konserttia Café Soolo sukeltaa 70-luvun tunnelmiin. Ravintolassa tarjolla retrodrinkkejä ja tunnelman nostattavaa musiikkia etkojen merkeissä.

5.10. klo 19.00
Back to Bulvania - Tribute to Hullujussi
Tampere-talo, Pieni sali

Liput alk. 29 €, opiskelijat 24 €

Haastattelua voi pyytää seuraavilta:
Holle Holopainen
Puh. 0400 604332
holle.holopainen@kolumbus.fi

Immo Kytölä
Tuottaja, Tampere-talo
Puh.03 243 4646
immo.kytola@tampere-talo.fi


Tulevia tapahtumia
Sivua viimeksi muokattu 28.10.2013