Teatterikesä: Tanskalainen Neander-ryhmä tuo esityksellään äijäenergiaa Tampere-taloon

Tiedote 27.3.2014
Vapaa julkaistavaksi heti

Tampereen Teatterikesään saapuu ensi elokuussa tanskalainen Neander-ryhmä, jonka Tampere-talossa 8. ja 9. elokuuta nähtävä esitys BLAM! avaa toimistotyölle uuden näkökulman. Tavallisen harmaa toimisto muuntuu monen toimintaelokuvan näyttämöksi, kun neljä miestä päättää päihittää arjen tylsyyden ja testosteronitaso kohoaa. Lipunmyynti alkaa torstaina 27. maaliskuuta.

Neander voitti vuonna 2012 BLAM!-esityksellään tanskalaisen teatterialan Reumert-palkinnon kategoriassa Special Price of the Jury. "Årets Reumert" on Tanskan arvostetuin esittävän taiteen palkinto.

Neanderin esitykset perustuvat fyysiseen taituruuteen: akrobatiaan, sirkukseen, tanssiin, parkouriin ja rohkeisiin temppuihin. Ryhmän liikekieli ja rytmitaju ovat tarkkuudessaan huippuluokkaa. Miehisten miesten leikkisä ja perusteellisen viihdyttävä show nousi vuoden 2013 Edinburgh Fringe -festivaalin todelliseksi hitiksi. Edinburghista ryhmä matkasi Lontooseen ja ennen Tampereen Teatterikesää esitys nähdään ainakin Hollannissa, Belgiassa ja Islannissa.

Vuonna 1998 perustetun Neanderin taiteellinen johtaja on ohjaaja Kristján Ingimarsson. Alun perin Islannissa syntynyt Ingimarsson muutti Tanskaan vuonna 1992. Hän toimii myös ryhmän ulkopuolella arvostettuna freelance-ohjaajana ja -esiintyjänä.

BLAM! on Tampere-talon ja Tampereen Teatterikesän yhteistuotanto.

BLAM! pe 8.8. klo 19 ja la 9.8. klo 14, Iso sali
Liput alk. 35/25 €

Lipunmyynti alkaa Maailman teatteripäivänä torstaina 27.3. Lippuja voi ostaa Tampere-talon lipputoimistosta ja Lippupisteesta. Teatterikesä ottaa vastaan lippuvarauksia puhelimitse numerossa 03 223 1066.

Lisätietoja

Tiedottaja Eevamaija Miettinen-Kopsa, puh. 046 5454 800, eevamaija.miettinen-kopsa@teatterikesa.fi

Kuvagalleria

www.neander.dk 

Katso teaser esityksestä YouTubesta


Tulevia tapahtumia
Sivua viimeksi muokattu 27.03.2014