Tampere-talo sai tunnustusta tilaisuuksien ja tapahtumien talona Evento Awards -kilpailussa

Tiedote 31.1.2014
Julkaistavissa heti

Tampere-talo sai jälleen tunnustusta monipuolisuudestaan palvelevana tilaisuuksien ja tapahtumien talona, kun se sijoittui kolmen kärkeen ensimmäistä kertaa järjestetyssä Evento Awards -kilpailussa. Evento-lehden kilpailussa palkittiin tapahtumaosaajia ja -paikkoja sekä -toimistoja kymmenessä eri kategoriassa. Tampere-talo oli ehdolla tapahtumapaikka-kategoriassa. Palkintogaala oli torstai-iltana 30. tammikuuta Helsingissä.

Tapahtumapaikka oli yksi kuudesta kategoriasta, joihin lehden lukijat saivat esittää omia ehdokkaitaan. Lehden lukijakunta on tapahtumien ja toimistojen ammattilaisia. Tampere-talo ylsi ehdotusten perusteella omassa sarjassaan ensin kolmen finalistin joukkoon, josta kilpailun tuomaristo valitsi voittajaksi Huone Tapahtumahotellin Helsingistä. Ykkössijasta kilpaili myös Sibeliustalo Lahdesta.

Tampere-talon sarjassa etsittiin mieleenpainuvinta tapahtumapaikkaa, joka tarjoaa oikeanlaiset puitteet yrityksen tai yhteisön onnistuneelle tilaisuudelle, on muuntautumiskykyinen ja tarjoaa toimivat puitteet järjestäjälle.

Yltäminen kolmen kärkeen viestii Tampere-talon toimitusjohtaja Paulina Ahokkaan mukaan siitä, että tapahtuma-alan asiantuntijat pitävät talon palveluja asiantuntevina ja laadukkaina. Toimivat tilat ovat aina toki erittäin tärkeä lähtökohta kokouksien ja tilaisuuksien järjestämisessä, mutta ihmiset tuovat lopulta hengen ja sielun kaikille tapahtumille.

‒ Meillä on Suomen parhaat asiakkaat, jotka myös ilmaisevat mitä haluavat ja antavat meille palautetta. Siksi olemme pystyneet kehittymään asiakaspalvelutyössä. Haluamme tuottaa asiakkaillemme laatua asiantuntevan ja osaavan henkilöstön voimin. Haluan kiittää koko henkilökuntamme puolesta tästä upeasta huomionosoituksesta, Ahokas sanoo.

Lopullisen voittajan valinnut tuomaristo koostui nimekkäistä kotimaisista ja kansainvälisistä markkinointiviestinnän ja tapahtuma-alan osaajista.  

Tampere-talo on palvellut jo yli 20 vuoden ajan mitä erilaisimpien tapahtumien, konserttien, kokousten ja kongressien näyttämönä. Talossa vierailee vuosittain tuhansia oman alansa huippuasiantuntijoita tieteen, talouden, teollisuuden ja kulttuurin aloilta eri puolilta maailmaa.

Tampere-talo on menestynyt asiakastyytyväisyyttä mittaavissa tutkimuksissa useana vuotena, sillä se on valittu jo kuudesti peräkkäin kärkeen TNS Gallupin joka toinen vuosi toteuttamassa kongressitalotutkimuksessa. Viimeisin ykkössija tutkimuksessa tuli syksyllä 2013. Lisäksi Tampere-talo on Vuoden konserttisali 2011.

Lisätietoja:

toimitusjohtaja Paulina Ahokas, puh. 040 5511 551, etunimi.sukunimi@tampere-talo.fi

Tampere-talon kuvapankki 

Tiedote Evento Awards -kilpailusta


Tulevia tapahtumia
Sivua viimeksi muokattu 01.02.2014