Hartaasti odotettu ravintola avattu Tampere-talossa

Kutsu medialle. Julkaistu: 23.02.2017

Tervetuloa medialounaalle Tampere-talon uuteen Tuhto-ravintolaan 8.3.2017 kello 13.00
 
Kongressi- ja kulttuurikeskus Tampere-talo valmistautuu palvelemaan yhä laajenevaa asiakaskuntaa. Helmikuussa taloon avattiin hartaasti odotettu à la carte -ravintola, Tuhto. Samalla myös koko aula on saanut aivan uuden ilmeen. Ravintola ja aulan uudistaminen ovat osa Tampere-talon mittavaa toiminnallista uudistushanketta, joka huipentuu Muumimuseon avautumiseen kesäkuussa 2017.

Median edustajat ovat tervetulleita lounaalle Tuhtoon keskiviikkona 8.3. kello 13‒14.30.

Tilaisuudessa kerrotaan Tampere-talon uudistumisesta, tutustutaan uuteen Tuhto-ravintolaan ja sen henkilökuntaan – sekä luonnollisesti nautitaan Tuhton herkullisia antimia!

Paikalla ovat Tampere-talon toimitusjohtaja Paulina Ahokas, Royal Ravintoloiden markkinointijohtaja Joonas Mäkilä ja Suunnittelutoimisto Amerikan toimitusjohtaja, arkkitehti Sami Maukonen. Tuhton henkilökuntaa edustavat ravintolapäällikkö Maija Sihvonen ja keittiömestari Heikki Kärkkäinen.

Julkaisemme 8.3. myös tiedotteen ja kuvia median käyttöön.

Lounaalle ilmoittaudutaan sähköpostilla kaarina.lehtisalo@tampere-talo.fi maanantaihin 6.3. klo 14 mennessä. Pyydämme ilmoittamaan myös mahdolliset erityisruokavaliot.

Tervetuloa!
 
Lisätietoja:
Toimitusjohtaja Paulina Ahokas, Tampere-talo Oy, puh. 040 551 1551
Markkinointijohtaja Joonas Mäkilä, Royal Ravintolat Oy, puh. 046 920 9477
 
www.ravintolatuhto.fi


Tulevia tapahtumia




Sivua viimeksi muokattu 23.02.2017