Madama Butterfly kosketti 9500 katsojaa

Tiedote 18.3.2013

Puccinin rakastettu Madama Butterfly keräsi Tampere-taloon noin 9 500 katsojan yleisön. Tampereen Oopperan ensi-ilta oli 6. maaliskuuta, ja teos esitettiin kahden viikon aikana kuusi kertaa.

Oopperan ohjasi Katariina Lahti, lavastuksesta vastasi Markus Tsokkinen ja puvustuksesta Anna Sinkkonen. Videosuunnittelu oli Jenni Valorinnan ja valot Olli Lehtisen käsialaa. Madama Butterflyn pääroolin lauloivat Soile Isokoski ja Karah Son. Muina solisteina esiintyivät Alessandro Liberatore, Hilke Andersen, Arttu Kataja, Petri Bäckström, Esa Ruuttunen, Tiina-Maija Koskela, Tero Harjunniemi ja Antti Nissilä. Tampere Filharmoniaa johti Anna-Maria Helsing ja Tampereen Oopperan kuoroa Heikki Liimola.

Keväällä 2014 Tampereen Oopperassa esitetään Mozartin Figaron häät, ensi-ilta on 15. helmikuuta. Solistirooleissa nähdään mm. Johanna Rusanen-Kartano, Marjukka Tepponen, Mika Kares ja Merja Mäkelä. Teoksen ohjaa Tuomas Parkkinen, lavastuksen suunnittelee Hannu Lindholm, puvut Tuomas Lampinen ja valot Ville Syrjä. Tampere Filharmoniaa johtaa Roy Goodman ja Tampereen Oopperan kuoroa Heikki Liimola.

Lisätiedot:
Tampereen Oopperan vastaava tuottaja Suvi Leinonen, puh. 03 243 4216


Tulevia tapahtumia
Sivua viimeksi muokattu 19.03.2013