11.4.2013 - Pilkahduksia Tampere-talon syksystä

Tiedote 11.4.2013
Julkaisuvapaa heti

Tampere-talon syksyn lipunmyynti käynnistyy maanantaina 15.4.2013. Luvassa on musiikillisesti monimuotoinen kattaus, jossa lisämausteita ei ole unohdettu. Musiikkitarjonnan joukkoon väripilkkuja luovat sirkus, revyy ja lastenooppera.

Tampere-talon syksyn käynnistää lumoava Cirkus Cirkör. Teos Knitting Peace on taituruutta ja tarinankerrontaa yhdistelevää nykysirkusta, joka on myös osa Tampereen Teatterikesän ohjelmaa. Toinen alkusyksyn koko perheen esitys on veikeä Mara ja Katti. Kimmo Hakolan säveltämä lämminhenkinen lastenooppera on nauttinut huikeasta suosiosta loppuunmyydyin esityksin ja tarjoaa lapsille helpon ja hauskan tavan nauttia musiikista ja tarinankerronnasta.

- On hienoa, että juuri koko perheelle suunnatut tuotannot avaavat syksyn. Olemme pyrkineet lisäämään laadukasta kulttuuritarjontaa myös lapsille ja toivomme, että yleisö löytää nämä huipputapahtumat, kertoo ohjelmaosaston päällikkö Marko Stenström.

Syksy tuo Tampere-taloon myös suomalaisen musiikin isoja nimiä ja kansainvälisiä tähtiä. Stratovariuksesta tuttu Timo Kotipelto ja Sonata Arctican ex-kitaristi Jani Liimatainen luovat akustisen duon, joka esittää rock- ja heavyklassikoita intiimillä otteella. Kevyempää menoa tarjoilee legendaarinen huumoriorkesteri Punaiset Delffiinit, joka soittaa läpileikkauksen Hullujussin parhaasta tuotannosta. Tässä 40-vuotistribuuttikonsertissa vierailee Holle Holopainen, joka on tuttu mm. Frank Pappa hahmostaan, sekä kaksi muuta Hullujussin alkuperäisjäsentä Tapio Niemelä ja Yrjö Fonselius. Kansainvälisyyttä kattaukseen tuo Suomessa ainoan keikkansa tekevä amerikkalainen Canned Heat, jonka hitit ovat muodostuneet klassikoksi. Bändi on kiertänyt maailmaa jo yli 50 vuotta.

Joulunajan lähestyessä Tampere-talossa nautitaan hersyvästä revyystä ja ihastuttavasta baletista. Ensi-iltansa 23.11. saavan Havuja perkele! -revyyn sketsien ja laulujen pikataipaleella tutustutaan urheilun suomalaiseen historiaan. Perinteiseen tapaan Tampere-talossa nähdään myös baletti. Tampere-taloon saapuu jälleen taitava Riian baletti ja teoksena tanssitaan rakastettu Prinsessa Ruusunen.

- Kevään tuotannot, kuten Il Divo ja Jonne Aaron sekä Madama Butterfly -ooppera olivat ilahduttavia menestyksiä ja vielä edessä olevat Patti Smithin ja Patricia Kaasin konsertit ovat myyneet hyvin. Kevään osalta Tampere-talo onnistui ohjelmasuunnittelussaan hyvin ja toivomme samaa menestystä myös syksylle. Lupaamme pian paljastaa syksylle vielä runsaasti lisää ohjelmaa, summaa Stenström.

Tampere-talon varmistuneet syksyn tuotannot

Lipunmyynti alkaa maanantaina 15.4. Tampere-talon Lipputoimistossa ja Lippupisteessä.


Tulevia tapahtumia
Sivua viimeksi muokattu 15.04.2013