Tampere-talo panostaa kokonaiselämyksiin

Tiedote 15.5.2013

Tampere-talo panostaa arjen ylittäviin kokonaiselämyksiin

Tampere-talo tekee merkittävän panostuksen ottaessaan ravintolatoiminnan osaksi omia toimintojaan. Päätös ryhtyä tuottamaan ravintolapalveluita itse on osa laajempaa hanketta, jossa hiotaan edelleen asiakaspalvelua sekä asiakkaan kokemaa kokonaiselämystä. Ohjelmatuotannon ja ravintolatoiminnan yhteistyö tiivistyy entisestään, joka mahdollistaa yhä monipuolisemmat mahdollisuudet räätälöidä tilaisuuksia asiakkaan toiveiden mukaan. Samalla kasvatetaan luomu- ja lähiruuan merkitystä Tampere-talon ravintoloissa sekä jalostetaan toimintaa yhä ympäristöystävällisempään suuntaan.

- Tampere-talo ottaa ravintolatoiminnan osaksi ydintoimintojaan, sillä tavoitteemme on olla Suomen laadukkain kokonaiselämysten talo.  Kaikki ravintolat lukeutuvat uuden Tampere-talon ravintolat -brändin alle, jota tulevat johtamaan ravintolapäällikkö Pasi Vataja sekä keittiöpäällikkönä jatkava Juhana Paturi. Lähdemme nyt innokkaasti kirkastamaan edelleen Tampere-talon brändiä ja haluamme todella tuoda esiin ravintoloidemme huipputason ja erilaiset jännittävät uudistukset, iloitsee Tampere-talon toimitusjohtaja Paulina Ahokas.

- Haluamme, että asiakkaan tapahtumasta saama elämys alkaa jo ulko-ovelta tai jopa ennen sitä. Ravintolatoiminnan ollessa omissa käsissämme pystymme loihtimaan tapahtumiin teemoitettuja ruokailu- ja elämysmahdollisuuksia oli kyseessä sitten ooppera tai rock-konsertti. Parannamme näin asemaamme markkinoilla ja vahvistamme Tampere-talon taattua laatumielikuvaa, selittää Vataja.

Uudistusten myötä ravintoloiden ilmettä päivitetään modernisoiduilla kalusteilla ja brändin mukaisilla esillelaittoastioilla. Niiden hankinnassa on painotettu kestävän kehityksen periaatteita ja tavarantoimittaja on sitoutunut vastuullisuuteen, kuten Tampere-talokin.

- Haluamme panostaa myös itse ruokaan ja raaka-aineiden hankintaketjuun. Isona toimijana näytämme esimerkkiä ja pyrimme mahdollisuuksien mukaan hankkimaan käytettävät raaka-aineet mahdollisimman läheltä ja luomuna. Mielenkiintoisen lisän Tampere-talon ruokatarjontaan antaa Tampere-talon jäätelötehdas, jonka ”sisällöntuottajana” toimii talon oma nimikkolehmä Taru läheiseltä Ahlmanin tilalta, paljastaa Paturi.

Ravintolauudistuksen myötä Tampere-talossa tullaan näkemään ja kokemaan syksyn mittaan erilaisia ruoka-aiheisia tapahtumia. Viini Soi -tilaisuudet jatkuvat uusilla teemoilla läpi syksyn ja ensimmäisessä tastingissa esitellään talon vastuullisuuteen liittyen luomu- ja reilunkaupan viinit sekä matalan hiilijalanjäljen omaava valikoima. Ahlmanin kanssa yhteistyössä toteutettava lähi- ja luomuruokamessut valtaa talon 26.10. Samana iltana talossa vietetään myös Sadonkorjuu 2013 tapahtumaa, joka taas toteutetaan yhteistyössä Pirkanmaan keittiömestariyhdistyksen kanssa. Myös yhteistyö Tampere Filharmonian kanssa tiivistyy uuden ruokakonseptin merkeissä. Ruokatapahtumat huipentuvat Mestarit lavalla -iltaan, joka yhdistää huippukokkien taidonnäytteet ja kolme mielenkiintoista ruokatarinaa.

Lisätietoja
 

Paulina Ahokas
Toimitusjohtaja
puh. (03) 243 4100
paulina.ahokas@tampere-talo.fi

Pasi Vataja
Ravintolapäällikkö
Tampere-talon ravintolat
puh. (03) 243 4198
pasi.vataja@tampere-talo.fi

Juhana Paturi
Keittiöpäällikkö
Tampere-talon ravintolat
puh. (03) 243 4456
juhana.paturi@tampere-talo.fi


Tulevia tapahtumia
Sivua viimeksi muokattu 15.05.2013