Mikko Kuustonen

  • Ti 14.3.2017 klo 19 Iso sali 
Mikko Kuustonen tekee paluun musiikin pariin vuosien tauon jälkeen. Lukuisia hittejä, kaksi platinaa ja kuusi kultaa myynyttä albumia muusikon urallaan julkaissut Mikko Kuustonen lähtee maaliskuussa kiertueelle liki kymmenen vuoden tauon jälkeen.
 
Esimakua Mikon paluusta musiikin pariin saatiin viimeisimällä Vain Elämää -tv-ohjelman kaudella, jossa Mikko hurmasi voimakkailla tulkinnoillaan. Uutta musiikkia odottaneiden fanien riemuksi Kuustoselta ilmestyy keväällä uusi albumi, jonka tunnelmista esimakua antoi tammikuun lopulla julkaistu Anna mennä Anna -sinkku.
 
”Biisien tekemiseen ja yhdessä soittamiseen on löytynyt tauon myötä samaa hehkua, joka aikoinaan sytytti alalle. Elämänkokemus puolestaan tuo teksteihin toiset tasot. Ratkaisevinta on kuitenkin kontakti sekä lavalla että yleisön kanssa. Suurimmat musiikilliset innoittajani ovat syventäneet tekemisensä ydintä iän karttuessa. Energia nousee ihmisyydestä ja avain on yksinkertaistamisessa. Spagaatteihin ja pyrotekniikkaan en ajatellut panostaa”, Kuustonen kuvailee.
 

Mikko Kuustonen on helsinkiläinen lauluntekijä, esiintyvä artisti ja tv-persoona. Hän on julkaissut 13 sooloalbumia sekä lukuisia yhteislevytyksiä. 1970-luvun lopussa alkaneen uransa aikana herra on palkittu mm. Kultainen Venla- ja Emma-tunnustuksilla,  Itsenäisyyden Juhlarahaston kunniapalkinnolla ja Juha Vainio rahaston sanoittajapalkinnolla. Hänen albumeistaan kuusi on ylittänyt kultalevyrajan ja kaksi myynyt platinaa. Mikko Kuustosen tunnetuimpia kappaleita ovat “Aurora”, “Taivas varjele”, “Kaktusviinaa” ja “Enkelit lentää sun uniin”. Kuustonen on toiminut aktiivisesti myös ihmisoikeuksien puolustajana kirjoittaen, luennoiden ja tuottaen tv-dokumentteja kehitysmaista. Lisäksi mies on toiminut  YK:n hyväntahdon lähettiläänä vuodesta 1998.

Tuotanto Tampere-talo ja Live Nation

Lipunmyynti

Osta lippu Tampere-talon lipunmyynti
puh. 0600 94500 (1,98 €/min+pvm)

Tilaa tarjoilu

Tilaa tarjoilu Vältä jonottaminen tilaamalla
väliaikatarjoilut etukäteen.

Liput

41,50 €
Opisk., eläkel. ja työttömät 37,50 €
S-etulippu 39,50 € *)

*) S-etulipun ostaneiden tulee varautua näyttämään S-etukortti lipuntarkastuksen yhteydessä konsertti-iltana.

Linkkejä

Mikko Kuustosen kotisivut


Tulevia tapahtumia
Sivua viimeksi muokattu 26.01.2017