Ajankohtaista

Ravintola Tuhto on auki!

10.02.2017

Tampere-talon ikioma à la carte -ravintola Tuhto on avattu. Ravintola saatiin asiakaskäyttöön varta vasten Pohjalaisia-oopperan ensi-iltaan 10. helmikuuta. Ravintola on jatkossa avoinna säännöllisesti maanantaista lauantaihin ja useimmiten sunnuntaisinkin, aina kun talossa tapahtuu.

Tuhton palvelut ovat monipuolisia; ravintolassa voi nauttia lounaan, illallista tai sinne voi tulla palavereihin tai yhteiseen illanviettoon. Lämminhenkinen ja rento ravintola palvelee myös ennen tai jälkeen konserttien sekä lisäksi väliaikatarjoilussa.

Entisen Café Soolon paikalle rakennetussa Tuhtossa on sisällä 92 paikkaa, ja käytettävissä on myös 12-paikkainen looshi. Kesällä käyttöön otetaan 94-paikkainen terassi.  

Tuhto on avoinna maanantaisin lounasaikaan kello 11-14, tiistaista torstaihin kello 11-23 ja perjantaina ja lauantaina kello 11-24. Sunnuntaiaukiolot löytyvät ravintolan verkkosivuilta  www.ravintolatuhto.fi/fi/yhteystiedot.

Tuhtoa ja muuta Tampere-talon ravintolatoimintaa hoitaa Royal Ravintolat.

Uusi lämpiö ja baari



Tuhton kanssa samaan aikaan Tampere-taloon on avattu kaksi muuta tilaa. Toiseen kerrokseen jatkettu Ison salin lämpiö on nimeltään Majakka. Majakassa on tilaa 104 hengelle. Ravintola Tuhton yläpuolelle, ensimmäisen ja toisen kerroksen väliin, on avattu uusi Haru-baari.

Haru ja Majakka palvelevat erityisesti väliaika-asiakkaita. Haru ja Majakka ovat tarvittaessa auki, aina kun talossa tapahtuu. Majakka palvelee myös kokousasiakkaita ja toimii tilausravintolana, sillä sen voi varata yksityiskäyttöön.

Lisätietoja: www.ravintolatuhto.fi/
Menu: www.ravintolatuhto.fi/fi/menu/
Pöytävaraukset: www.ravintolatuhto.fi/fi/yhteystiedot/poytavaraus/

Ravintola Tuhto Facebookissa.

Ravintola Tuhto on auki!

Tulevia tapahtumia




Sivua viimeksi muokattu 28.11.2014