Ajankohtaista

Yllätysnimet Pauli Hanhiniemi ja Mikko Kuustonen mukaan Tampere-talon hyväntekeväisyyskonserttiin

16.03.2017

Tampere-talossa 3. huhtikuuta pidettävän Sylissä-konsertin esiintyjäkaarti täydentyy, kun Mikko Kuustonen ja Pauli Hanhiniemi liittyvät jo ennestään nimekkääseen solistijoukkoon. Konsertin tuotto käytetään Tampereen yliopistollisen sairaalan Taysin hyväksi ja ohjataan erityisesti syöpää sairastavien lasten ja heidän vanhempiensa viihtyvyyden lisäämiseen pitkien sairaalahoitojaksojen aikana. Konsertin lipunmyynti käy vilkkaana ja talo on täyttymässä hyvää vauhtia.

‒ Sylissä-suurkonsertti antaa mahdollisuuden elää ihmisiksi ja seistä toistemme tukena. Koen, että olemme artisteina tässä tehtävässä samalla viivalla yleisön kanssa. Uskon, että tämä ilta voi muuttaa monen pienen potilaan ja heidän läheistensä arjen kirkkaammaksi, sanoo laulaja Mikko Kuustonen.

Tampere-talon konsertissa nähdään myös Anna Eriksson, Maarit ja Sami Hurmerinta, Janna Hurmerinta, Petra, Jonne Aaron, Pete Parkkonen, Heikki Hela & Heikki Silvennoinen, Arttu Wiskari, stand up -mestari Riku Suokas ja drag show -taiteilija Jukka K. Sylissä-konsertin juontavat Sami Hintsanen, Minka Kuustonen, Jenni Ahola, Heidi Sohlberg, Varpu Nummela, Kaisa Hela, Satu Kotonen ja Paulina Ahokas. Illan kapellimestarina toimii Ali Ahmaniemi.

Hyvinvointiyrittäjä Jutta Gustafsberg on käynnistänyt tänään haastekampanjan tukeakseen Sylissä-konserttia. Gustafsberg on haastanut Facebookissa kaikki noin 140 000 seuraajaansa sekä yrityksiä mukaan kampanjaan. Haastevideo löytyy Gustafsbergin Facebook-sivulta sekä Youtubesta. Konserttia tukee myös iskelmätähti Anne Mattila, jonka tauluhuutokauppa on meneillään Annen taidekahvilan Facebook-sivulla.

Konsertin järjestävät Tampere-talo ja Tampereen Lastenklinikan Tuki ry. Konsertin yhteistyökumppanit ovat Aamulehti, Radio Classic, Akun Tehdas, Tuotantoyhtiö Legenda, Kreatiivi, Markkinointiosakeyhtiö i2, Syli ry, Salibandy Club Classic, Lippu.fi, Lavem by Muotitalo Tyynelä, Tappara, Ilves, Ravintola.fi ja Live Nation. Artistit esiintyvät konsertissa ilman palkkiota.

KERÄYS
Lahjoitustilit:
FI 85 5730 0820 7462 75 Tampereen Seudun Osuuspankki ja FI 75 1723 3000 0108 41 Nordea.
Lahjoittaa voit myös osoitteessa www.lahjoitalapsille.fi viestikenttään ”Konsertti”.
Keräysluvan numero: RA/2016/736. Keräysaika 7.11.2016 - 6.11.2018. Konsertin aikana lipaskeräys.

Yllätysnimet Pauli Hanhiniemi ja Mikko Kuustonen mukaan Tampere-talon hyväntekeväisyyskonserttiin

Tulevia tapahtumia
Sivua viimeksi muokattu 28.11.2014