Ilo irti näppärästi - soiton ja laulun riemua!

  • La 24.9. klo 14 Maestro-sali

Tulikärpästen tarina - musiikkisatu huiluorkesterille

Tulikärpästen tarina (The Fireflies Chronicles) on yhdysvaltalaisen Suzuki-pedagogin Noelle Perrinin sovittama ja käsikirjoittama teos huiluyhtyeelle, pianolle ja kertojalle. Tarinassa kuullaan japanilaisia kansansävelmiä sekä tunnettuja klassisia melodioita.

Orkesterin johto: Eeva Kunnas
Kertoja: Marjuska Santala

Huiluorkesterissa soittaa lähes 100  Pirkanmaan alueen musiikkiopistojen huiluoppilasta opettajineen, sekä muita alueen huilunsoitonharrastajia ja ammattilaisia.

  • La 24.9. klo 14-14.30 Sonaatti 1 ja 2

Massamuskarit

Ennen Ison salin konserttia klo 14-14.30 järjestetään Sonaatti-saleissa massamuskarit 0-4-vuotiaille ja 5-10-vuotiaille. Muskarissa heittäydytään musiikin vietäväksi Pirkanmaan musiikkiopiston varhaisiän musiikinopettajien kanssa. Luvassa on hauska seikkailu, jossa lauletaan, leikitään, kuunnellaan, rytmitellään ja ihmetellään, miten monin eri tavoin tuttuja ja tuoreita lastenlauluja voi kokea.

  • La 24.9. klo 15 Iso sali 

Suurkonsertti

Koko perheen kaksiosaisessa suurkonsertissa lavan täyttävät Pirkanmaan musiikkiopiston 200-jäseninen puhallinorkesteri sekä yli 200 soittajan ja laulajan Näppäri-orkesteri. Konsertin musiikillisina johdattelijoina toimivat mm. PMO:n kapellimestarit ja pelimanniguru Mauno Järvelä.

Konsertin ensimmäisellä puoliskolla esiintyvässä suuressa puhallinorkesterissa ovat mukana Pirkanmaan musiikkiopiston puhallinorkesterit Windus I, Windus II, Windus III, Pirkanmaan Puhaltajat ja Hurrikaani. Kapellimestareina toimivat Anna-Leena Lumme, Anu Pihl, Päivi Pöyhönen ja Heli Seppälä.
 
Toisen puoliskon Näppärijoukkuetta luotsaa Mauno Järvelä. Esiintyjäjoukon runkona ovat Pirkanmaan musiikkiopiston jousiorkesterit Minijouset, Juniorijouset, Sinfoniajouset, Alberone, Tallarento, Pizzicato ja Arco. Lisäksi mukana soittaa iso joukko mm. Tampereen konservatorion ja Huittisten musiikkiopiston oppilaita. Esiintyminen on samalla syksyn Näppärikurssin päätöskonsertti.

Mauno Järvelän Näppäri-idea sai alkunsa Kaustisella 1980-luvun alussa ja se on kehittynyt 30 toimintavuotensa aikana kansainvälistä arvostusta nauttivaksi lasten ja nuorten kansanmusiikkiliikkeeksi ja koulutusmuodoksi.

Konsertin kesto on noin 1 h 45 min sisältäen väliajan.

Tuotanto Tampere-talo, Pirkanmaan musiikkiopisto ja Tampereen huiluklubi ry

Lipunmyynti

Osta lippu Tampere-talon lipunmyynti
puh. 0600 94500 (1,98 €/min+pvm)

Tilaa tarjoilu

Tilaa tarjoilu Vältä jonottaminen tilaamalla
väliaikatarjoilut etukäteen.

Liput

Tulikärpästen tarina:
5 €, myynti ovelta konserttipäivänä
Ikäsuositus: 5-vuotiaasta ylöspäin

Massamuskarit:
Vapaa pääsy

Ison salin suurkonsertti:
Alk. 22 €, alle 12-vuotiaat lapset 12 €
Katso myös hotellipaketti 

Linkit

Pirkanmaan musiikkiopisto
Näppäri-orkesteri 


Tulevia tapahtumia
Sivua viimeksi muokattu 16.09.2016