London Symphony Orchestra

  • Ma 26.5.2014 klo 19, Iso sali

Koe huippuorkesterin unohtumaton vierailu Suomessa!

Vuonna 1904 perustetun orkesterin vakinainen koti on Lontoon Barbican Centre, jossa se soittaa noin 70 konserttia vuosittain. LSO:n mainetta niittäneen tason takana on ylikapellimestari Valery Gergiev sekä Tampereen konsertin johtava, vieraileva ylikapellimestari Daniel Harding. LSO:n merkittäviin vaikuttajiin lukeutuu myös sen pitkäaikaisin ylikapellimestari, vuonna 2013 menehtynyt, Sir Colin Davis.

LSO tunnetaan myös maailman eniten levyttäneenä sinfoniaorkesterina, jonka oma levymerkki LSO Live on julkaissut kansainvälisesti yli 80 äänitettä. LSO tuli erittäin näkyvästi tutuksi suurelle yleisölle Lontoon vuoden 2012 olympialaisten ja paralympialaisten seremonioiden virallisena orkesterina. Lisäksi LSO on tunnettu monipuolisesta ohjelmistostaan. Se on soittanut yli 200 elokuvan soundtrackilla, näistä tunnetuimpia neljä Harry Potter -elokuvaa, Oscar-palkittu Kuninkaan puhe, Superman ja kaikki kuusi Tähtien Sota -elokuvaa.

Tampere-talon konsertin ohjelmisto:
Schubert: Sinfonia nro 7 Keskeneräinen
Mahler: Sinfonia nro 1 Titaani


Osallistu yleisökeskusteluun ennen konserttia klo 18

Tampere-talon Sorsapuistosalissa järjestetään ennen konserttia yleisökeskustelu. Paikalla ovat kapellimestari Daniel Harding ja London Symphony Orchestran muusikoita. Haastattelijana Tampere-talon toimitusjohtaja Paulina Ahokas. Tilaisuus on kaikille avoin.

Tilaisuuden kesto n. 30 min.

Tuotanto Tampere-talo

Orkesterivierailu on osa talon kansainvälisten konserttivierailujen sarjaa, jota ovat tukeneet Tampereen kaupunki ja Suomen Kulttuurirahaston Pirkanmaan rahasto. Mukana yhteistyössä tässä konsertissa ovat myös Pirkanmaan liitto, British & Commonwealth Chamber of Commerce in Finland, British Embassy Helsinki ja British Council.

Lipunmyynti

Osta lippu Tampere-talon lipunmyynti
puh. 0600 94500 (1,98 €/min+pvm)

Tilaa tarjoilu

Tilaa tarjoilu Vältä jonottaminen tilaamalla
väliaikatarjoilut etukäteen.

Liput alk.

Peruslippu 90/82/75/50 €
Opiskelijat 81/73/67/45 €
Eläkeläiset 86,50/78,50/71,50/46,50 €
Saatavana ryhmälippuja

Lippupaketit

Konserttilippu ja Ruokagalleria 115 €
alkaen klo 17

  • Ruokagalleria Café Soolossa
  • Konserttilippu parhailta paikoilta

Katso myös hotellipaketti

Tuotanto Tampere-talo


Tulevia tapahtumia
Sivua viimeksi muokattu 05.05.2014